Wpis z mikrobloga

@podjad3k: Korwin broni pedofili
https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.newsweek.pl/polska/polityka/z-ta-pedofilia-mocno-sie-przesadza-twierdzi-janusz-korwin-mikke-teraz-opowie-o-tym/ywnfncw&ved=2ahUKEwjik4if3vvtAhWSxIsKHYyJCYEQFjACegQICxAB&usg=AOvVaw03gOQxHl2ER3UeFaF0in_M

Wiem, że jesteś w swojej bańce i raczej zdania nie zmienisz, ale przyjmij do wiadomości, że pod płaszczykiem niskich podatków, są fundamentaliści i ustasze, nie mają NIC wspólnego z wolnością. Wolnościowe to jest partia możemy
  • Odpowiedz
Żona Bosaka jest członkiem organizacji która chce zakazać rozwodów

No i co z tego? A dziadek Tuska był w Wermachcie x---D

Braun o wolności seksualnej Polaków

To również nie jest stanowisko Konfederacji tylko Grzegorza ;)

Korwin broni pedofili

A to już jest po prostu kłamstwo

@Bounty: Wskaż mi kolego partię będącą w sejmie która jest bardziej wolnościowa od Konfederacji. Możemy to jakiś plankton, o którym pewnie nie wiedzą nawet rodziny ich
  • Odpowiedz
@podjad3k: Wolność osobista nie jest dla ciebie ważna? Serio uważasz, że to, że żona Bosaka pracuje w organizacji zakazującej rozwodów to jest to samo jak to, że dziadka Tuska siła wcielili do Wehrmachtu? I co zrobisz, jak żona cię zdradzi i będziesz chciał się rozwieść? Powiesz, że spoko bo są niższe podatki? XD mówiłem ci już, głosowałbyś nawet na Hitlera, co tam jakieś obozy, to są rzeczy nieważne. Najważniejsze podatki xD
  • Odpowiedz
@Bounty: Ale ja ci tłumaczę, że to są twoje urojenia i nikt nic takiego nie chce wprowadzać w Konfederacji - to wyjeżdżasz mi z żoną Bosaka co jest tak samo śmieszne jak dziadek Tuska. Hitler akurat to socjalista i nie głosowałbym na niego. Polecam lekturę "Droga do zniewolenia" Friedrich August von Hayek to może rozjaśni ci się jak wolność gospodarcza przekłada się na pozostałe aspekty życia.
Czekam cały czas na wskazanie
  • Odpowiedz
@podjad3k: Każda partia która jest mniej konserwatywna jest bardziej wolnościa- nawet PiS. Konfederacja to największe konserwy
W tej chwili największe libki to nowoczesna
  • Odpowiedz
@Bounty: Bo wolność do wkładania penisa w odbyt jest ważniejsza od tego, czy rząd sięga do mojego portfela... rly? Widzę, że po prostu masz jakieś dziwne priorytety. Nowoczesna jeszcze istnieje?
Każda partia która chce zabrać mi więcej pieniędzy jest dla mnie mniej wolnościowa, dla mnie najważniejsza jest wolność do wydawania zarobionych przez siebie pieniędzy. Jak ktoś chce je wydawać za mnie to wybacz ale nie jest wolnościowcem tylko złodziejem.
  • Odpowiedz
@podjad3k: Obie wolności i osobista i gospodarcza są ważne. Nie będę głosował na człowieka, który zabroni mi rozstać się z żoną, bzykać z facetem czy wsadzi mnie do więzienia za palenie marihuany. Niskie podatki w faszystowskim państwie to wciąż faszystowskie państwo. Same niskie podatki to nie jest wolność. Jak w Iranie zrobią 0% pit ale będą karać śmiercią za apostazję to będzie raj na ziemi?
  • Odpowiedz