Wpis z mikrobloga

Poznałam na #mirekszukazony Mirka, programista15k jak wszyscy tutaj, taki misiek sympatyczny. Byliśmy na kilku randkach, w sumie spodobał mi się. Pytał o moja przeszłość łóżkową (on jest prawiczkiem), ale zbyłam go jakoś. Czy powinnam mu powiedzieć ilu miałam partnerów? Nie będę rzucać liczbami, ale było ich sporo. Nie chcę, żeby zerwał ze mną znajomość, dość się już nacierpiałam w relacjach, a on mi się podoba i lubię go. Co robić Mirki i Mirabelki? #zwiazki #kiciochpyta #rozowepaski #seks
  • 13
@dzieciestaregomiasta Mów prawdę ,moja różowa miała 9 przede mną .A ja jeszcze więcej przed nią . Poznaliśmy się na #tinder jak apka raczkowała teraz mamy dom i kaszojada . Powiedziałem jej o wszystkim łącznie z pukaniem lasek na jedną noc na imprezach typu Woodstock . Kiedyś nawet po pijaku sprowadziłem sobie do kempingu taką paskude że kumple myśleli że mi się jakaś lumpiara włamała do przyczepy i dokonuje rabunku . Kłamanie to
@dzieciestaregomiasta a co on do twojego życia seksualnego ? Naczytał się bzdur na wykopie i zapewne chce tylko czystej nieskalanej dziewicy. Co byś nie powiedziała będzie złe i albo go oklamiesz albo jemu zacznie się roić w głowie że i tak go oszukujesz w ekstremalnym przypadku stwierdził, że jesteś puszczalską.