Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 408
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Damianowski: 1. szkoda że nawet jak masz tą wszechstronność i zagadujesz o coś, a laska ci rzuci totalnie nielogicznym zdaniem, że nawet małpa wstydziła by się tego co powiedziała, to ci się odechciewa ( a p0lki inteligencje gdzieś niestety zgubiły)
  • Odpowiedz
1. szkoda że nawet jak masz tą wszechstronność i zagadujesz o coś, a laska ci rzuci totalnie nielogicznym zdaniem, że nawet małpa wstydziła by się tego co powiedziała, to ci się odechciewa ( a p0lki inteligencje gdzieś niestety zgubiły)

@bi4ly_: wszystko zależy czy szukasz kobiety na stałe czy aby podupczyć
  • Odpowiedz
@Damianowski: trzeba nie mieć problemu z kontaktem z kobietami i mieć wysokie poczucie własnej wartości. Czyli to wcale nie jest takie proste xD Wystarczy, że w szkole ktoś Cię gnębi albo masz gównianych rodziców i jest duża szansa, że wylądujesz na tagu.
  • Odpowiedz
Wystarczy, że w szkole ktoś Cię gnębi albo masz gównianych rodziców i jest duża szansa, że wylądujesz na tagu.

@niebieskieniebo: w domu się nie przelewało, było co jeść, ale mieszkanie w dwóch malutkich pokojach razem z babka, matka i siostrą nie było jakieś ekskluzywne. Ojca nawet nie widziałem jak skończyłem 6 lat. Może i inni mają gorzej, ja za kolorowo też nie miałem. A w szkole jak to w szkole.
  • Odpowiedz
@Damianowski: jaki seba na fotce. XD Zresztą nie walcz z przegrywami bo zasięgi robisz. Mi wpisy na tagu przegryw kiedyś wlazły na łeb (chociaż ja jestem ten słynny failed normie). Te wszystkie blackpille dotyczą może jakiegoś procenta ludzkości, a i to nie do końca bo nagle proaborcjoniści wstawiają zdjęcia zdeformowanych genetycznie osób które się rozmnażają i żyją w związkach. Jak odpuściłem sobie wykop na dłuższy czas, zacząłem szukać sobie hobby,
  • Odpowiedz