Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +88
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
InnyWymiar90 +61
Ehhh kiedyś to były challenge, przez które chciało się tutaj zaglądać codziennie, teraz szkoda szczepić ryja
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
I pomyśleć że już wtedy udało się wyrywać kobiety i być w kilku związkach. I to nie z brzydkimi XD
#przegryw jest w waszych głowach, gdybym sie naczytał teraz wykopu z takim ryjem to nigdy bym nie mial nawet ani jednej dziewczyny.
Z doświadczenia wam powiem, ze na kobiety działaja najlepiej dwie rzeczy
1. Wszechstronność czyli zawsze musicie mieć temat o czymś pogadać z dziewczynami, zawsze choć trochę liznąć tematu z różnych dziedzin
2. Umiejętność zaadoptowania sie do sytuacji w której jesteście
Reszta to sprawa drugorzędna, bo nawet mialem znajomych z lepszymi ryjami, wysportowanych itp a nawet oni nie potrafili zaruchac XD
Także przestańcie obwiniać wszystkich innych o niepowodzenie a zacznijcie robić nowe rzeczy i sie ich uczyć. Te mityczne wychodzenie z komfortu wcale nie jest glupie. Powiem wam że działa.
Ale nasralem tekst, ze az sam ciężko rozumiem co napisałem, ale mam to gdzieś XD
#podrywajzwykopem #pokazmorde
@AgentGRU: nie zesraj sie XD
@Damianowski: erudyta
@bi4ly_: wszystko zależy czy szukasz kobiety na stałe czy aby podupczyć
Komentarz usunięty przez autora
@spocony_smierdziel: możesz mi podać przykład jak wygląda nienormik? Ktoś gruby? Brzydki? Niie wiem k---a wykopek? Bo jak czytam wykop to wszyscy w okół to normiki, tylko nie osoba która pisze ze inni to normiki, bo wiadomo że wykopek to wybitna jednostka XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@niebieskieniebo: w domu się nie przelewało, było co jeść, ale mieszkanie w dwóch malutkich pokojach razem z babka, matka i siostrą nie było jakieś ekskluzywne. Ojca nawet nie widziałem jak skończyłem 6 lat. Może i inni mają gorzej, ja za kolorowo też nie miałem. A w szkole jak to w szkole.
@jmuhha: z którą XD