Aktywne Wpisy
oldsox +4
Witam
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
xiv7 +86
I pomyśleć że już wtedy udało się wyrywać kobiety i być w kilku związkach. I to nie z brzydkimi XD
#przegryw jest w waszych głowach, gdybym sie naczytał teraz wykopu z takim ryjem to nigdy bym nie mial nawet ani jednej dziewczyny.
Z doświadczenia wam powiem, ze na kobiety działaja najlepiej dwie rzeczy
1. Wszechstronność czyli zawsze musicie mieć temat o czymś pogadać z dziewczynami, zawsze choć trochę liznąć tematu z różnych dziedzin
2. Umiejętność zaadoptowania sie do sytuacji w której jesteście
Reszta to sprawa drugorzędna, bo nawet mialem znajomych z lepszymi ryjami, wysportowanych itp a nawet oni nie potrafili zaruchac XD
Także przestańcie obwiniać wszystkich innych o niepowodzenie a zacznijcie robić nowe rzeczy i sie ich uczyć. Te mityczne wychodzenie z komfortu wcale nie jest glupie. Powiem wam że działa.
Ale nasralem tekst, ze az sam ciężko rozumiem co napisałem, ale mam to gdzieś XD
#podrywajzwykopem #pokazmorde
@Damianowski: czyli lizanie dupy i udawanie, że o czymś masz pojęcie, ale tak naprawdę nie masz. Nie przeskoczysz pewnych barier i zupełnie innych pasji, czy zainteresowań. Nie ma takiej opcji.
Zwyczajnie grałeś kogoś kim nie jesteś. Nie ma w tym nic złego, o ile to jedna impreza i chęć przeruchania towaru.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Damianowski: TO wychodzenie, analfabeto.
Komentarz usunięty przez autora
@KingaM: on nie walczył o życie, tylko o ruchanie. Ruchanie nie jest warte zaprzestania bycia uczciwym, czy porzucenia swojej moralności (no chyba, że jej nie ma).
Wyrywałem