Aktywne Wpisy
jacas +21
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +156
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Ten uroczy domek postawiłem na totalnym uboczu, z dala od sąsiadów, dróg publicznych i innych hałasów. Wszystko trwało od wiosny do wczoraj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najdłużej czekałem na włoskie meble i inne sprawy związane z wykończeniem. Nie łatwo jest znaleźć np. kogoś kto potrafi ładnie położyć marmury na podłogę. Sama powierzchnia jest dosyć skromna bo 249m2, ale nie czuć klaustrofobii dzięki wielkim, panoramicznym oknom, czy wysokiemu sufitowi. Cieszę się, bo udało zmieścić się w zakładanym budżecie 1,5 mln zł. Na wiosnę jeszcze tylko urządzę ogród i będę się mógł czuć spełniony ( ͡º ͜ʖ͡º)
#budowadomu #budownictwo #remontujzwykopem #budujzwykopem #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci #chwalesie #dziendobry
Komentarz usunięty przez moderatora
@dopeboiYSL: kompot jest dla biedoty.
@rluk: badum tsss ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora