Wpis z mikrobloga

Kilka dni temu napisałem do Pana Krzysztofa oraz do Meksikana list, w którym zachęcałem obu do podjęcia rokowań pokojowych. Film z 23 grudnia, uważam że to jedyne dobre wyjście dla p.Kononowicza. Jeśli chcecie przytoczę treść.

#kononowicz
  • 23
@szymon2304: rzeczywiście powód do dumy hohohohoh. Menel niech wraca na budowę bo na to zasłużył a Konon niech gnije wraz z zespołem Delbrucka bo dużo złego narobił . Menel od bardzo długiego czasu nic nie wnosił do US i jego postać jest tam zbędna bo US już nie istnieje .. niech odetnie ostatnie kupony związane z popularnością wyniesioną z US i niech gna worki po cemencie czyścić
@szymon2304: jesteś nienormalnym człowiekiem a co najgorsze dorosły chłop.. przypomnieć ci jak Menel nagrywał Konona sikającego w belwederze pogłoski są że musiał robić to 2 razy bo się nie nagrało ( ͡° ͜ʖ ͡°) uczciwość to kolejna rzecz którą mnie rozśmieszyłeś on nawet się z Kononem nie rozliczał z filmów... wszyscy tam są siebie warci i nic się nie zmieni YEBAĆ SRAWKA YEBAĆ MENELA
@KNOUDI: Tak jestem dorosły. Dla mnie dawno sprawa Kononowicza przestała być śmieszna. Człowiek jest upośledzony, całkowicie samotny ( gdzie jakakolwiek rodzina?) i otoczony ludźmi typu Sławomir czy Jacek.
@szymon2304: Kolejny chłop w stylu Pieska Jacusia i Pawełka który bezinteresownie chce pomóc... żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie gdzie Konon nic złego nikomu nie zrobił i trzeba mu pomagać ... Konon to najgorsza osoba jaką kiedykolwiek oglądałem czy widziałem .. nie ma nikogo gorszego i jestem zdania że i tak za dużo dostał od życia bo wyszedł ze szpitala... donosy, uprzykrzanie życia innym, mitomaństwo nagadywanie na innych. oszustwa. itp itd bo
@szymon2304: idź spędź święta z rodziną a nie kompromitujesz się w internecie Chłopie... Jego donosy pokrzyżowały ścieżkę zawodową Lateksa Fiodora ( przynajmniej on i inni tak mówili) za dawnych czasów Reżyser Niemiecki miał z nim na pieńku bo Kononowi nie pasowało... Nie mówię już o sąsiadach m.in Kargulu u którego przez Knura nie raz była Policja.. Ostatecznie w sądach nic nie ugra ale taka jest natura Kononowiczów mam wątpliwości co do
@SVETER: Syndrom ten dotyczy m.in osób nowych w US które obejrzały 2 filmiki z Biednym Kononem nie znają jego historii i poczynań i pomagają tylko dlatego że wygląda biednie,(albo stare babcie u mexicano które myślą że on tylko gotuje i nie wiedzą co robił przed majem 2019 )
. Drugi przykład to :" Atencjusze" wiedzą że są frajerami ale wyślą pieniążki i rzeczy tylko po to aby przeczytano ich list na