Aktywne Wpisy
Lenin264 +105
Itslilianka +417
Jakiś czas temu ta jak #rozowepaski zacząłem robić ankiety po randkach z tindera xD Beka jak to się teraz czyta po takim czasie xD #zwiazki #randkujzwykopem
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Czy 33 (prawie) lata u kobiety to jest dużo czy mało? Jestem w związku ze starszą kobietą, ja mam 4 lata mniej. Ona już coś tam mówi o dziecku że za 2 lata by chciała. Naciska na mieszkanie już razem, ale nie ma też żadnych oszczędności ani nic. Nadal mieszka z rodzeństwem, dwoma siostrami, miała jeden związek 5 letni. Jest bardzo kochana i kocham ją, ale czy szli byście w to? Chce się wprowadzić do mnie, dodam że też pracuję za najniższą krajową więc nie widzi mnie w roli bankomatu żadnego, naprawdę ją kocham i nie skreśliłbym jej nigdy ze względu na wiek, chociaż możecie sobie pisać tutaj że jak to napisałem to pewnie mi to przeszkadza, wcale nie bo imponuje mi jej kobiecość, tylko chciałem się tutaj dopytać, czy dobrze myśli żeby szybko ruszyć teraz do przodu razem i że tak naciska na wszystko? #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fe460314fbb67000ac1f3a8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
@szalonyonanista: jak będzie prędko bombelek, to nawet jeśli teraz pracuje, to to już długo nie potrwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Człowieku uciekaj póki możesz!
33 lata, mieszka z rodzeństwem i niczego nie ma?
Szuka jelenia, aby się ustatkować.
Jak osiągnie, swój cel, to pokaże swoje oblicze, a dla ciebie będzie już za późno...
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Jej notowania na rynku matrymonialnym lecą w dół z miesiąca na miesiąc, więc oczekiwania też spadają.
Komentarz usunięty przez autora
Jakby mogła, to by znalazła. Widać żaden bogatszy jej nie chciał.
Dla niej to już ostateczny czas żeby znaleźć mężczyznę do związku.
5 lat w związku z poprzednim i nie wyszła za mąż? Skontaktuj się z jej byłym i posłuchaj dlaczego nie wyszło. Możesz się dowiedzieć sporo ciekawych rzeczy.
I nie, nie uważam, że 4 lata różnicy to jakiś duży problem.
Jak chcesz się w
Komentarz usunięty przez autora