Aktywne Wpisy
inko-gnito +4
Co myślicie o stylu dzisiejszych 30-40 latków? Ja zauważam dwie skrajnosci- jedni nadal czują się dwudziestolatkami i noszą koszulki z postaciami z bajek (dragonbole itp.), spodnie dresowe i buty Adidas/Nike. Drudzy, nawet jeśli nie osiągnęli żadnej ważniejszej pozycji zawodowej, na co dzień ubierają się bardzo "służbowo", czyli koszula (bez krawata), spodnie typu chinosy itp. (w kratę), półbuty lakierowane/zamszowe.
Według mnie, to właśnie ten wiek jest dobry do noszenia na co dzień koszulek
Według mnie, to właśnie ten wiek jest dobry do noszenia na co dzień koszulek
Pepe_kolchoznik +11
Kupowanie w media expertach albo euro RTV i tego typu sklepach to jakiś chory cyrk. Od zawsze zamawiam takie rzeczy przez internet, ale dziś sobie znalazłem telewizor, był po cenie internetowej więc stwierdziłem, że pójdę i spróbuję wziąć sobie go na raty. Na wstępie powiedziałem, że nie jestem zainteresowany żadnym ubezpieczeniem na produkt i poprosiłem, aby sprawdził gość mi tą zdolność i sprzedał na raty. Zapytał grzecznie na ile chcę, ja odpowiedziałem,
Wesołych świąt, smacznego karpia, pysznego barszczu i wypasionych pierogów wam życzę! 07:02:03, Czwartek, 24 grudnia 2020. Imieniny: Adama, Ewy, Eweliny. Słońce podniesie się dziś o 08:07. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 7 godzin i 18 minut, w zenicie znajdzie się o 11:46 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:25. Ciemna noc zapadnie o 16:56 Pierwszej gwiazdki wyszukujemy około 16:09.
I każdy kto tu zajrzy dziś,
Kochani, bez względu czy obchodzicie
Dzieci zdrowe, prawie grzeczne pod choinką pewnej coś znajdą. Choinkę pierwszy raz mam żywą, sam wycinałem, zapłaciłem 26 zł za ponad 2m.( ͡º ͜ʖ͡º) w pracy ciut lepiej ale będę zmieniał po nowym roku lub starał się zmienić. A tak to życie się kręci do przodu.
Życzę Wam, spokojnych, rodzinnych, białych Świąt. Aby przy śpiewaniu kolęd z tyłu głowy leciało Toto....
Dzień dobry i Wesołych Świąt
Dzień dobry
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @
@TomTailor100: #!$%@? sen. Mi się śnią tylko puste przestrzenie, jakieś stepy, oceany, raz powierzchnia Marsa.
Polecam chrupki kukurydziane, np. Czitosy serowe, po nich sny są przyjemniejsze ;-)