Aktywne Wpisy

Markowowski +8
Cały twitterek zasrany tym całym Charlie, a większość dowiedziała się dziś o istnieniu tego gościa xD No ale każdy ma coś do powiedzenia, więc ja też coś dodam.
Mianowicie, nie obchodzi mnie ten typ i mam w dupie polaryzację w USA. Nie mamy swoich lokalnych problemów? Mam tylko nadzieje, że nie spowoduje to kryzysu politycznego i nie będzie miało dużego wpływu na amerykańską giełdę, bo mam tam kupę hajsu. Z tym małym
Mianowicie, nie obchodzi mnie ten typ i mam w dupie polaryzację w USA. Nie mamy swoich lokalnych problemów? Mam tylko nadzieje, że nie spowoduje to kryzysu politycznego i nie będzie miało dużego wpływu na amerykańską giełdę, bo mam tam kupę hajsu. Z tym małym

r3pr3z3nt +13
Bully zamordował nerda. Chłopak skończył liceum, ciężko pracował na swój sukces, założył rodzinę - nie gadał tylko o konserwatyzmie, ale żył nim. Neuropki - jak wy możecie się z tego cieszyć? Ten koleś debatował z ludźmi, którzy myśleli inaczej od niego - odpowiadał na pytania, tłumaczył swoje poglądy. Czy nie tak wygląda wasz idealny świat - gdzie ludzie mogą ze sobą rozmawiać z szacunkiem? Kula w szyję za to? Grób?
#usa
#usa
źródło: Charlie_Kirk_48514436497
Pobierz

Toyota GT 86 'Nismo'
źródło: comment_1608487788eiHNqqrUMNfLi6ZYgpMWHw.jpg
Pobierzhttps://www.instagram.com/tc.boulevard/?hl=pl