Wpis z mikrobloga

@Simple-Man: co to za pytanie jakim czlowiekiem trzeba być ? Jest jakis rodzaj czlowieka który minusuje i rodzaj który nieminusuje? Jest mało sposobów żeby wyrazic dezaprobatę dla tej osoby, ten rodzaj czlowieka po prostu używa tego sposobu.
  • Odpowiedz
Największym jednak problemem jest organizatorka

@EmiliaByun: najwiekszym problemem jestes ty misiu pysiu ʕʔ
Fakt, ze nie widzisz w swoim zachowaniu niczego zlego jest gorzej niz niepokojacy. Brak ci jakiejkolwiek skruchy, przerzucasz wine na OPa, autorow negatywnych komentarzy i organizatorow paczki. Mialas szanse wyjsc z tego z twarza ale wolalas isc w zaparte i teraz musisz sie zmierzyc ze skutkami swojej decyzji.
Dziwi mnie, ze nawet tak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Simple-Man ogólnie to ona czerwono miała zanim wybuchła afera

@paranoid18: ja tam nie wiem, jak ktoś jest dzbanem to daje go na czarnolisto i już nie zawracam sobie nim głowy.
Emilia tam jest, po co dawać jej więcej atencji ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Simple-Man: Wszedłem na jej profil, jak post z dramą był jeszcze w aktywnych, a nie gorących i miała już zminusowane te wszytskie posty, po prostu była dzbanem przed
  • Odpowiedz
Największym jednak problemem jest organizatorka ( która podkręca gównoburze) i OP, bo posiadają moje dane.

@EmiliaByun: Nie, największym problemem jesteś tutaj ty. Wystarczyło przeprosić i przyznać się do błędu bo np. miałaś zły dzień itp. Ale nie, lepiej dalej iść w zaparte i przy tym być jeszcze chamskim i agresywnym Normalnie jak Bolek.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Janusz_z_Rivii: gdyby tak było to powinny być w miarę jednolite wyniki,skąd tu -300/-80/-200? Wygląda na to że koleżanka po prostu regularnie p------i jak potłuczona i oceny komentarzy są obiektywne
  • Odpowiedz