Aktywne Wpisy

maniek74 +101

baidu +16
Ciekawe podsumowanie dlaczego administracja D. Trumpa moze dazyc do krachu na gieldzie.
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do

![Perfekcyjny wszechświat. Jakim cudem istniejemy? -[POP Science]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d43466ea64e0ede8b8c7f3fa1e05a45f1805ab222b976330654ad18e5530df44,q80.jpg)

Twierdzi, że artykuły na to są.
Z resztą nie będzie teraz pokazywać. (?) Dlaczego (?)
Są na to artykuły(?) Jakie (?)
Mam przygotowane sporo materiałów (?) 130 GB naprawdę, płytę DVD nie zapełnisz swoimi screenami, Prokurator musiałby poświęcić lata na zapoznanie się z tak obszernym materiałem. (?)
Sławek twierdzi, że przygotował sporo materiałów Już się nie wywiniecie (?) Na szczęście, nie ty o tym decydujesz tylko sąd(?)
Postawienie ultimatum przez Sławka pod groźbą wystąpienia u niego na kanale (?) Czyli 25 lat więzienia lub 100 grzywny kary (?)
Karne materiały o to jest fikcja pojawią się w przeciągu od 3 - 6 miesięcy (?) Czyli co? Ponoć masz tyle materiałów, straszysz artykułami których nie potrafisz przytoczyć i jeszcze na dodatek okazuje się, że jesteś kompletnie nieprzygotowany (?)
"Dopuściłeś się czynu z artykułu nie będę teraz przytaczał" (?) Tak tylko straszysz, gdybyś miał pojęcie o czym mówisz przygotował byś się(?)
"I przez to daję ci szansę żebyś się wycofał"(?) Rozbawiłeś mnie. Nie powiem śmiechłem (?)
W odpowiedzi autor to jest fikcja działa na prawie cytatu, przytacza artykuły prawne i chętnie spotka się ze Sławkiem na drodze sądowej.
A tu ci niespodzianka.
Czyżby trafiła Kosa na kamień?
Na moje pan eS blefuje.Gdyby podjął rzeczywiście jakiekolwiek kroki prawne przygotowałby się rzetelnie podawając chociażby najmniejsze konkrety. Nie po to wydaję się w tym celu setki złotych by nie wynieść z porady prawnej jakiś wniosków.
Tak samo śmieszy mnie wręcz nienaturalna pewność siebie o tym, że wykopki czy to jest fikcja poniosą jakiekolwiek konsekwecję. Pamiętajcie nie Pan eS o ym decyduje tylko sąd.
Bardzo spodobała mi się odpowiedź to jest fikcja. On w przeciwieństwie do swojego oponenta przedstawił jakieś konkrety i podjął wyzwanie Sławka.
Cuż pozostaje obserwować sytuacje
Do moderacji wykopu:
Niniejszy wątek nie ma na celu nikogo obrażać. Nie jest też ogólnie pojęty hejt/ Jest to analiza, odnośnie ostatnich wydarzeń uniwersum szkolnej 17.
Mam prawo do własnej opini jeszcze raz podkreślam nikogo nie obrażam.
#patostreamy
#kononowicz
Takie sprawy to są pierdoły ciągnące się latami a nie że sądy już rzucają wszystko i lecą załatwiać czyjeś widzimisię.
Pozywanie ludzi o jakieś obrazki to jest tylko i wyłącznie pieniactwo sądowe.
Czy bielski bonzo stracił dochody albo pracę z tytułu działania d---o czy zagmatwańca ? Nic na ten temat nie wiadomo. Jak nie poniósł żadnych strat to może sie
Jak ktoś ma iść do sądu to niego idzie a nie robi jakies ultimatum i inne cuda. To tak jak z w--------m. Jak masz zamiar komuś na serio w--------ć to to po robisz a nie straszysz "ura bura bo ci n-----e"
Bielski bonzo zapewne ma tyle świadomośći że wie że każdy sąd go wyśmieje
Oczywiscoe że sie osra. Nie jest celebrytą ani politykiem żeby ktokolwiek sie przejmował jego pieniactwem
@Terkownik666: "Sprawą majora zajmuje się już najlepsza kancelaria z krakowa" xD.
Chciałbym oficjalnie i publicznie przeprosić Pana Sławomira Nowaka...
To zagmadfaniec wystosował. Osral się ? Czy gra po tej samej stronie co rogacz bielski ?
źródło: comment_16084505326dlpb1vSkkKQUvuDl1K0GY.jpg
Pobierz@orzel-jastrzab: proszę cię, Zagmatfanego nie da sie traktoeać poważnie.
Odmowa czy umorzenie przez prokuratora nie zamyka drogi (w wielu przypadkach tutaj