Aktywne Wpisy
belfegorrrr +786
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
gymw8nhnzd +131
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
źródło: Screenshot 2024-08-30 at 09.41.44
Pobierz

Już mnie h-j strzela z tymi liniami
Zmieniałem velocity,acceleration,jerk I jakość i ciagle mam te linie
źródło: comment_1608355361UWbpPwU0unjEjyy8QD81o0.jpg
PobierzDo tego jest jeszcze problem z rolkami bo to g---o lubi zetrzeć sobie rolki i potem fikać na tym pyle.
Teraz czyszczę prowadnice z pyłu od docierających się rolek a ekstruder odizolowałem od wiatraka.
a co do izolaalcji wiatraka od extrudera,po co go tam montuja jesli szkodzi
a co do izolaalcji wiatraka od extrudera,po co go tam montuja jesli szkodzi
@wojciech-dyrets: O panie, nie wiem jak to wygląda u ciebie, ale w pewnym polskim brandzie drukarek, na których pracowałem dwa lata, był spory problem z chłodzeniem odpowiedniej części hotendu. Pomiędzy ekstruderem a hotendem była teflonowa rurka doprowadzająca filament do dyszy, przegrzewała się i traciła
Inaczej mówiąc - błąd projektowy
filamen PLA, 50mm/s,walls speed 25mm, temp- nozzle 210,bed- 60,retrakcja 5mm z predkoscia 45mm/s,bez z hopa
źródło: comment_1608383014zhWymcXVj95Qp42yCTchkH.jpg
Pobierz