Wpis z mikrobloga

@tehix: spójrz w prawdzie w oczy, cyberpunk po prostu nie jest tak dobry jak zapowiadali twórcy, wycięto mase cut contentu, elementy rpg są dość ubogie, ai zabawne na grę którą miała wielki budżet, tworzony wiele lat i wpompowano masę hajpu
cd projekt niedługo zaliczy cykl mikroblogera i stanie za kilka lat firmą pokroju bethesdy, którą nomen omen nienawidzicie ( choć sam mam wątpliwe opinie o ich ostatnich grach( fallout 4 nie
@twojastaratopredator12: powiem Ci tak, nie uczestniczyłem w hype traine jedyne co to widziałem na samym początku gameplay z 2019 w 2019 chwilę oglądałem dzień przed premierą jak tam ogrywają prologi i stwierdziłem że kupię bo wydaje się spoko. Pograłem, przeszedłem mega mi się podobało fabuła wciągająca, poboczne fabularne też spoko taka gra akcji z elementami rpg z naprawdę fajnymi napisanymi postaciami (główny protagonista jakoś mi nie podchodził ale nie wiem czy
@tehix: może

w grę nie grałem i oceniam poprzez komentarze ludzi
jednakże też widziałem filmiki przedstawiające wątpliwej jakości ai... plus moją ulubioną grą jest fnv ( fallout new vegas ) który jest dla mnie standardem gry rpg i z tego co słyszę grą jest raczej głównie akcja + elementy rpg, a miałem cichą nadzieję, że gra będzie stanie falloutem ale w świecie cyberpunku i z bogatymi elementami rpg

grę pewnie kupie