Wołam zainteresowanych z byłej listy Niskie Składki. IrvinTalvanen usunął listę z mirkolist, ale poniższe anony chciały być wołane więc wołam.
Nazwa listy jest powiązana z grupą facebookową i Stowarzyszeniem, ale lista dotyczyć będzie znalezisk i wpisów wolnościowych i politycznych. Jeśli ktoś chce być wołany do ciekawych znalezisk o tematyce wolnościowej, a także do innych tematów, które będą miały za zadanie promocję wolnościowców, a nie będą stricte powiązane z polityką, czyli mowa tutaj na przykład o
W normalnym państwie sąd by uwalił decyzje rzadu z racji wprowadzenia takich rzeczy rozporządzeniem i nie było by sprawy. Ale co się stało z sądami dobrze wiecie. Tak wiec gdzie były te stowarzyszenia jak upartyjnianiano sady? Gdzie były wykopki? Z tego co pamietam śmiały się z kod. Tak samo jak teraz próbuje się śmiać z lempart.
W normalnym państwie sąd by uwalił decyzje rzadu z racji wprowadzenia takich rzeczy rozporządzeniem i nie było by sprawy. Ale co się stało z sądami dobrze wiecie. Tak wiec gdzie były te stowarzyszenia jak upartyjnianiano sady? Gdzie były wykopki? Z tego co pamietam śmiały się z kod. Tak samo jak teraz próbuje się śmiać z lempart.
@Frank_Underwood: Jak PiS doszedł do władzy to stowarzyszenie niskie składki jeszcze nie istniało, była
@Tumurochir: Dodajcie jeszcze hodowców drobiu. Wytrzymamy może 4 miesiące. Może nawet i to nie. Kurczak 2.8zl/kg, koszt produkcji 3-3.1zl; indyk 4zl/kg, koszt produkcji 5-5.2zl.
@malinq: Ja nie mam pretensji. Tak mnie tylko oburzyło ze wszyscy robią teraz wielkie zdziwienie. A jak mówiło się ze autorytaryzm postępuje latami zabierając instytucje po instytucji to każdy miał w dupie. Z małymi wyjątkami
@Frank_Underwood: Rozumiem, sam byłem w 2015 wśród korwinistow co krzyczeli pispełojednozło. Tylko niestety nikt mi nie wytłumaczył dlaczego się mylę, tylko wszyscy straszyli pisem z 2005-2007 ale oprócz mundurków nie potrafili wysunąć przeciwko nim żadnych argumentów
@malinq: Ja również w 2015 łyknalem trochę propagandę PiS. Chociaż na nich nie głosowałem to jak wygrali mówiłem ze może i dobrze może potrzeba trochę świeżości. Ehh
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
IrvinTalvanen usunął listę z mirkolist, ale poniższe anony chciały być wołane więc wołam.
Nazwa listy jest powiązana z grupą facebookową i Stowarzyszeniem, ale lista dotyczyć będzie znalezisk i wpisów wolnościowych i politycznych.
Jeśli ktoś chce być wołany do ciekawych znalezisk o tematyce wolnościowej, a także do innych tematów, które będą miały za zadanie promocję wolnościowców, a nie będą stricte powiązane z polityką, czyli mowa tutaj na przykład o
@Frank_Underwood: Jak PiS doszedł do władzy to stowarzyszenie niskie składki jeszcze nie istniało, była