Aktywne Wpisy
feainewedd_ +14
Czuję, że życie przecieka mi przez palce. Nieustannie z rozrzewnieniem rozpamiętuję moją młodość, gdy przeżywałam silne fascynacje różnymi dziedzinami jak sztuka, literatura, muzyka czy nauka, gdy z ochotą wychodziłam wieczorem z przyjaciółmi do parku czy na działkę rozkoszując się letnim powietrzem, zapachem kwiatów i radością wynikającą z poczucia bliskości z tymi ludźmi. Tamten okres miał w sobie dużo magii, może dlatego że dorastałam i dla nastoletniego umysłu wszystko wydawało się ciekawe, istotne,
eisil +10
Czy ktoś z was też ma spory problem z orientacją w terenie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mi z dużą trudnością przychodzi zapamiętanie drogi.
#przegryw #psychologia
Mi z dużą trudnością przychodzi zapamiętanie drogi.
#przegryw #psychologia
Jestem z niebieskim 2 lata, ale znaliśmy się prawie rok przed związkiem. W każdym razie ostatnie kilka miesięcy jest dla mnie przykre. Partner leczy się na lęki i dostaje na to tabletki, które obniżają mu libido. Przez 2 miesiące nie chciał się przyznać jak bardzo jest niskie przez co sądziłam, że to ja go nie pociągam... nawet czytanie o seksie u innych mnie bolało. :( spotykaliśmy się bardzo rzadko, czasem raz na 2 tygodnie na parę godzin, więc nie mogłam łatwo tego wybadać. Psychiatra w końcu przepisał mu leki na libido i na ostatnim spotkaniu w aucie był napalony jak kiedyś, ale za to ja miałam okres... xD w ogóle jak mi po 3 miesiącach bez seksu i pieszczot zaproponował przyjazd do mnie, by się pokochać to ja czułam radość. To było takie głupie, by cieszyć się, że facetowi chce się ciebie dotknąć.
Jestem wyrozumiała, ale pewne moje odczucia i zachowania dzieją się wbrew mnie. Np. Znowu mnie cieszy, kiedy jakiś znajomy facet mnie podrywa czy docenia. Nie chcę dopuścić do zdrady, ale to daje mi emocje i pokazuje, że jestem atrakcyjna. mocno moja pewność siebie ucierpiała. Niby powinnam się cieszyć, ze mu sie poprawia, ale to i tak były ponad 3 msc bez jego dotyku z pożądania...
Kocham niebieskiego, jest moim najlepszym przyjacielem. Ale czuje to oddalanie się od niego. Inna sprawa to te rzadkie spotkania przez jego tymczasowa pracę od 11-21.. przy tym 2 dni wolne w tygodniu...
#zwiazki #rozowypasek #niebieskipasek #seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fdc6d6a35ed44000acde16d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
Powód ten sam, depresja i leki, a niebieski nic z tym nie robi, nie che iść do lekarza po pomoc w
Mimo że niektórzy rozumieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania
Próbował ktoś bupropion? Podobno podnosi poprawia wiele rzeczy które rozwalają SSRI w tym dopaminę . Jak czytałem fora angielsko i niemiecko jezyczne to 80 proc deklaruje poprawę porzadania i innych składowych libido, nawet kobiety po menopauzie deklarują libido 18 latki(lek ten ma bardzo wiele pozytywnych wyników badań na grupach z dysfunkcjami seksualnymi po SSRI i snri ). Mam nadzieję że mojej różowej przepisze teraz ten bupropion do przyjmowania razem z