Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +20
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

JanTrajbal2 +746
Szanuję w opór, wbrew nowomodzie.
#psiarze
#psiarze
źródło: temp_file1463337842466959055
Pobierz

jednak nie można patrzeć na to jaka firma wydaje grę, CDPR niby takie kozaki a wypuścili zbugowane g---o
Ubisoft z kolei hejtowany przez każdego (nie bez powodu) a gra o wikingach przezajebista i o wiele bardziej się wczuwam w świat niż w cyberpunku
w ogóle r-------o mnie że w Valhalli mogę sobie kiedy chce zmienić płeć i wygląd postaci a w 2077 jak już stworzysz postać chyba się nie da albo nie znalazłem nigdzie takiej opcji
#cyberpunk2077 #assassinscreed #gry
gram na najtrudniejszym poziomie i serio przeciwnicy wykrywają cię z dużej odległości, do tego przeskakują normalnie przez przeszkody i nie jest tak łatwo uciec jak w poprzednich częściach, do często wrogowie jakby spodziewali się gdzie mogę być i mam wrażenie że celowo nie przechodzą centralnie pode mną żebym nie mógł ich zaatakować z
Do tego skrajnie nudny midgame, który trwa chyba z 30h i musisz się
z systemem walki i glitchami się zgadzam, co prawda nie ma ich aż tyle co w Cyberpunku no ale zdarzają się
ogólnie najbardziej mi się podoba to czego w