Aktywne Wpisy
MarcelFerry +711
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
damianooo8 +86
CDPR zbudował swoją markę na Wiedźminie 3, którego (wg metacritic) recenzenci ocenili średnio na 93%. W 2015 tylko dwie gry uzyskały minimalnie lepszy wynik: PC-towa wersja GTA V oraz MGS V, czyli wielkie marki z ogromną tradycja i latami doświadczeń.
Dziś, biorąc pod uwagę TYLKO wersję PC, CP2077 ma 87%. Wciąż nieźle, ale daje to... 34 pozycję na liście tegorocznych gier. Czyli w po prostu solidna gierka, gdyby nie kompletna katastrofa na konsolach.
To koniec hajpu na Midasa CDPR, który rzuca rękawicę takim studiom jak Rockstar czy Naughty Dog.
#cyberpunk2077 #cdprojektred #gry #gamedev
@Kubeczekgoracejwody: w jaki sposób się przejechał? Bo grupa prawicowych przegrywów poczuła się urażona? Gra zebrała rewelacyjne recenzje (średnia 93%, drugi wynik w tym roku po reedycji Persony 5) i dobrą sprzedaż.
@Kubeczekgoracejwody: TLOU2 jest 2. najlepiej ocenianą grą w tym roku, CP2077 jest 34. (tylko wersja PC, konsolowe są mieszane z błotem). Rzeczywiście, nie widać różnicy.
@NapalInTheMorning: Będąc między grami "Pistol Whip" czy "Super Mega Baseball 3" ( ͡° ͜ʖ ͡°)