Aktywne Wpisy
#programowanie #programista15k #programista25k #programista50k #it #pracait #pracbaza #kryzysit
Dostałem info od znajomego, że pewien bank na B** wkrótce zwolni mnóstwo kontraktorów z IT na B2B, ponad 10% kadry. Nikt inny w firmie poza programistami raczej nie poleci. W mediach prawdopodobnie nawet nie będzie newsów bo to nie UoP więc oficjalnie nie ma "zwolnienia", jest po prostu wywalenie kontraktora z dnia na dzień ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡
Dostałem info od znajomego, że pewien bank na B** wkrótce zwolni mnóstwo kontraktorów z IT na B2B, ponad 10% kadry. Nikt inny w firmie poza programistami raczej nie poleci. W mediach prawdopodobnie nawet nie będzie newsów bo to nie UoP więc oficjalnie nie ma "zwolnienia", jest po prostu wywalenie kontraktora z dnia na dzień ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡
Randy_the_Ram +49
Jak ja tego kraju nienawidzę.. Jutro pobudka, przed pracą jadę pomierzyć rębak do gałęzi, bo muszę dorobić blachę, potem do roboty, potem do siebie na warsztat spawać balustrady, żeby dorobić do pensji. Wszystko po to, żeby kupić tą #!$%@?ą klite, nie pakować się w kredyty. Codziennie jestem po 20:00 w domu, #!$%@? Wchodzę na wykop i widzę, że będą rozdawać kredyty, ceny znów #!$%@?, do tego jakieś babciowe. Ręce opadają, to nie
#tunaktunaktun Iewan polka