Aktywne Wpisy
monky +614
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
seratian +58
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
Chłopie, czy ty sobie zdajesz sprawę ze swojego samozaorania? Przypominam, że napisałeś ten komentarz pod idiotyczną próbą włożenia wszystkich osób homo do worka "degeneraci", bo jakiś JEDEN TRANSAKTYWISTA napisał w internecie durnotę. Co za hipokryzja. Masz ty jakiś honor w ogóle? Piszę tutaj, bo ma mnie na czarnej.
Komentarz usunięty przez moderatora
Chodzi ci o kler? Nie wiem, w jaki inny sposób te dwa człony miałyby coś wspólnego. A życzenie komuś śmierci pokazuje twój poziom. I ty nazywasz kogoś degeneratem, karle moralny?