Wpis z mikrobloga

@Ryshardi: różnica jest taka, że ty usiłujesz nie być internetowym zjebem z rożnym skutkiem a ja robię to celowo. Nie wiem kto w tym zestawieniu wypada gorzej wobec tego.
Bawcie się dobrze w elitarnym gronie waszego trio intelektualistów xD
@Ryshardi: oczywiście, że świetnie się przy tym bawię patrząc jak z wypiekami na twarzy łykacie wszystko jak leci, robicie jakieś screeny, zakładacie wątki, piszecie wiadomości xD. Przecież to jest ten sam poziom absurdu, tylko dla jednego są to durne żarty i kreowanie swojego awatara a dla innych poważna sprawa. Niemniej ci inni, to chyba ci sami, którzy oglądają trudne sprawy i przejęci obgryzają paznokcie.

@studentskyyy: Kto jak kto, ale w
Nadal lepiej niż @studentskyyy

@CZADowski:
Trzeba mieć nierówno pod kopułą, żeby myśleć o tych wszystkich gownoburzach, że to jest coś innego niż sposób na rozrywkę. Prowokacje, podpuszczanie i czasami mała wojenka to od długiego czasuna tagu znak rozpoznawczy nieodmiennie skojarzony ze mną. Jak ktoś ma trochę oleju w głowie, to to widzi i wie, że to nie jest zbieg okoliczności. Tag potem żyje przez kilka dni, powstają memy, gawiedź się cieszy
@FELIX90: kuuuuurdeee. Faktycznie. Gdybyś pod tego typu wątkami zostawił skwitowanie w postaci "xD" dając do zrozumienia ocb, to byś się zdradził i plan układania pozorów by runął! A tak udzielając się rozwlekle historia kontynuuje się na łamach tagu! Koledzy i koleżanki! MAMY GO!!!
@FELIX90: widać, że pomimo rzekomo celowej kreacji na internetowego trolla zaczynają ci puszczać nerwy i udostępniasz prywatne wiadomości ( ͡° ͜ʖ ͡°) trollem to na tym tagu jest @studentskyyy i całkiem śmiesznie mu to wychodzi. @Minishcap natomiast po tym jak dostałeś bana, zarzucał ci podwyższanie cen na rozbiórkach, co było nieprawdą, więc miałem z tego bekę. Ale widzę, że jesteś w stanie wbić nóż w plecy nawet
@the_fifth_horseman: przestań opowiadać głupoty. Zawsze idziesz tam, gdzie masz korzyści, uwielbiasz mącić i jesteś fałszywy. Nie raz i nie dwa napuszczałeś ludzi na siebie i proszę cię nie zaprzeczaj i nie rob z siebie skrzywdzonego niewiniątka. Dobrze wiesz o czym mówię i nie chodzi tylko o wykop.

Jestem ciekaw co się stanie jak dowiecie się, że Mekekeke tak naprawdę nie wyglada w realu jak na avatarze. To dopiero szok. Przecież nie