Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
#!$%@? #legomasters
Kolesie cały program jechali zachowawczo i szablonowo wg sztuki architektonicznej i budowniczej. Zero szaleństwa, fantazji, polotu, pomysłu. Tchórze.
Homokiler, chociaż sam nie jestem fanem lgbt i koleś przegiął swoim utwotem, jechał na pasji, fantazji, szaleństwie i zabawie. Zresztą jak wiekszosc uczestników. I to powinno zostać docenione. A nie konstrukcje, które są potencjalnym produktem na sprzedaż przez Lego.
  • 11
  • Odpowiedz
@dr_Acula: No i co z tego, że budowali dobrze budynki? Finał polegał na zbudowaniu tego, co się komu podobało. Co zrobili konkurenci? Jakieś karykatury. Laseczka ze swoim łysym przydupasem mieli zdecydowane lepszą pracę wcześniej - z tą połówką rzeźby. Śmieszki zrobili jakąś karykaturę, która ani nie była ładna, ani dobrze zbudowana. Która para była według ciebie lepsza od zwycięzców?
  • Odpowiedz
  • 1
@chwed: ale w dupie mam jak budowali, czy najlepiej czy najgorzej. Napisałem, że w ich budowlach było tyle emocji co na grzybobraniu. Jeszcze raz przeczytaj to co napisałem i albo zrozum, albo już nie pisz, bo średnio mi się chce odpisywać, z czasem również kiepsko.
  • Odpowiedz
@chwed: posłuchaj czym rzekomo miało kierować się jury przy wyborze zwycięzców, a co krytykowali. A wygrało dokładnie to co we wcześniejszych odcinkach kryrykowali. Powiedz mi co jest najprostsze do budowania i co buduje każdy 5. latek? Budynki. Dlatego szare, stylowo poprawne wieżowce nie zasluguja na zwycięstwo, tak samo jak statek z Odysei kosmicznej.
  • Odpowiedz
  • 0
@SelinaKyle: @chwed: ludzie. Czy naprawdę nie potraficie czytać ze zrozumieniem? Czy ja napisałem, że wygrali niesprawiedliwie? Czy, że byli #!$%@?? Nie, napisałem, że to co robili było w #!$%@? sztampowe, nudne i do przewidzenia. Odwzorowanie rzeczywistości detal w detalu i chowanie się za konwenansami to niech sobie zachowają w projektowaniu osiedla domków jednorodzinnych. Mi się nie podobało. Koniec, kropka.
  • Odpowiedz
ajomi, albo rodzina, a żeby wygrać program, wystarczy być dobrym dosłownie tylko into budynki, które praktycznie zawsze będą zajebiście wyglądały.

@dr_Acula: Poprzednie odcinki, a mianowicie ten w którym para homo zbudowała "miasto przyszłości" gdzie #!$%@?ła kilkanaście brył i kontenerów i przeszła dalej to było wiadomo, że wygra program.
Liczyłem że wygra Pan Twardowski ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Dlatego szare, stylowo poprawne wieżowce nie zasluguja na zwycięstwo

@Mr_kolek: To która budowla była według ciebie zasługuje? Bo według mnie ich konkurenci dali dupy po całości.
  • Odpowiedz
@chwed: zależy jakie kryteria bierzemy pod uwagę, jesli te o którym mówiło jury to generalnie lisowska i lysy - jeśli bierzemy pod uwagę wszystkie odcinki. Natomiast jesli bierzemy pod uwagę tylko ten odcinek to krasnal z tym drugim.
  • Odpowiedz