#!$%@? #legomasters Kolesie cały program jechali zachowawczo i szablonowo wg sztuki architektonicznej i budowniczej. Zero szaleństwa, fantazji, polotu, pomysłu. Tchórze. Homokiler, chociaż sam nie jestem fanem lgbt i koleś przegiął swoim utwotem, jechał na pasji, fantazji, szaleństwie i zabawie. Zresztą jak wiekszosc uczestników. I to powinno zostać docenione. A nie konstrukcje, które są potencjalnym produktem na sprzedaż przez Lego.
@dr_Acula: No i co z tego, że budowali dobrze budynki? Finał polegał na zbudowaniu tego, co się komu podobało. Co zrobili konkurenci? Jakieś karykatury. Laseczka ze swoim łysym przydupasem mieli zdecydowane lepszą pracę wcześniej - z tą połówką rzeźby. Śmieszki zrobili jakąś karykaturę, która ani nie była ładna, ani dobrze zbudowana. Która para była według ciebie lepsza od zwycięzców?
@chwed: ale w dupie mam jak budowali, czy najlepiej czy najgorzej. Napisałem, że w ich budowlach było tyle emocji co na grzybobraniu. Jeszcze raz przeczytaj to co napisałem i albo zrozum, albo już nie pisz, bo średnio mi się chce odpisywać, z czasem również kiepsko.
@chwed: posłuchaj czym rzekomo miało kierować się jury przy wyborze zwycięzców, a co krytykowali. A wygrało dokładnie to co we wcześniejszych odcinkach kryrykowali. Powiedz mi co jest najprostsze do budowania i co buduje każdy 5. latek? Budynki. Dlatego szare, stylowo poprawne wieżowce nie zasluguja na zwycięstwo, tak samo jak statek z Odysei kosmicznej.
@SelinaKyle: @chwed: ludzie. Czy naprawdę nie potraficie czytać ze zrozumieniem? Czy ja napisałem, że wygrali niesprawiedliwie? Czy, że byli #!$%@?? Nie, napisałem, że to co robili było w #!$%@? sztampowe, nudne i do przewidzenia. Odwzorowanie rzeczywistości detal w detalu i chowanie się za konwenansami to niech sobie zachowają w projektowaniu osiedla domków jednorodzinnych. Mi się nie podobało. Koniec, kropka.
ajomi, albo rodzina, a żeby wygrać program, wystarczy być dobrym dosłownie tylko into budynki, które praktycznie zawsze będą zajebiście wyglądały.
@dr_Acula: Poprzednie odcinki, a mianowicie ten w którym para homo zbudowała "miasto przyszłości" gdzie #!$%@?ła kilkanaście brył i kontenerów i przeszła dalej to było wiadomo, że wygra program. Liczyłem że wygra Pan Twardowski ( ͡°ʖ̯͡°)
@chwed: zależy jakie kryteria bierzemy pod uwagę, jesli te o którym mówiło jury to generalnie lisowska i lysy - jeśli bierzemy pod uwagę wszystkie odcinki. Natomiast jesli bierzemy pod uwagę tylko ten odcinek to krasnal z tym drugim.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Kolesie cały program jechali zachowawczo i szablonowo wg sztuki architektonicznej i budowniczej. Zero szaleństwa, fantazji, polotu, pomysłu. Tchórze.
Homokiler, chociaż sam nie jestem fanem lgbt i koleś przegiął swoim utwotem, jechał na pasji, fantazji, szaleństwie i zabawie. Zresztą jak wiekszosc uczestników. I to powinno zostać docenione. A nie konstrukcje, które są potencjalnym produktem na sprzedaż przez Lego.
Komentarz usunięty przez autora
@dr_Acula: Wyobraź sobie, że to konkurs budowania.
@dr_Acula: Poprzednie odcinki, a mianowicie ten w którym para homo zbudowała "miasto przyszłości" gdzie #!$%@?ła kilkanaście brył i kontenerów i przeszła dalej to było wiadomo, że wygra program.
Liczyłem że wygra Pan Twardowski ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Mr_kolek: To która budowla była według ciebie zasługuje? Bo według mnie ich konkurenci dali dupy po całości.