Wpis z mikrobloga

: Serio kupiłeś tą grę dla mechaniki pływania?

@Jah00: typie, robiąc grę z otwartym świstem trzeba przewidzieć, ze gracz będzie różne rzeczy robił. Skoro gra nie reaguje prawidłowo na to co robi gracz to jest drewniana i tyle.
  • Odpowiedz
typie, robiąc grę z otwartym świstem trzeba przewidzieć, ze gracz będzie różne rzeczy robił

@LuxEtClamabunt: No ja akurat tego nie robiłem, tylko skupiałem się na questach. Jak bym se chciał porozwalać kaktusy to bym sobie włączył symulator rozwalania kaktusów, a nie grę RPG. Dziwienie się, że gra RPG nie robi rzeczy action-adventure tak samo dobrze jak robi to gra action-adventure jest bez sensu i świadczy o nikłej wiedzy o gatunkach
  • Odpowiedz
@LuxEtClamabunt: Czemu do cholery wszyscy porównują ta grę do GTA, przecież to zupełnie inna gra

@Qutaphone: no ciekawe dlaczego ktoś porównuje grę z otwartym światem w którym akcja toczy się w dużym mieście do gry o otwartym świecie gdzie akcja toczy sie w dużym mieście?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@LuxEtClamabunt: Przecież jest od cholery gier gdzie akcja dzieje się w otwartym świecie. Jakoś nie zauważyłem, żeby można było w GTA prowadzić konwersacje z innymi bohaterami, albo w taki sposób rozwijac postać jak to jest w Cyberpunku. Zreszta to że w obu grach akcja dzieje się w dużym mieście, nie znaczy że to są podobne gry.
  • Odpowiedz
@Jah00: @Qutaphone: No chyba nikt do herosów 3 albo fify nie będzie tego porównywał tylko do gier akcji z otwartym światem gdzie też się porusza pieszo, pojazdami oraz się strzela a takim właśnie jest Gta V które wyznaczyło jakiś poziom ładnych pare lat temu. Skoro gra z takim budżetem ma imitować podobne mechaniki, wychodzi tyle lat później a działa gorzej to znaczy że coś jest nie tak.
R.....0 - @Jah00: @Qutaphone: No chyba nikt do herosów 3 albo fify nie będzie tego po...

źródło: comment_1607819864p2ynoZJ8xlxslfCauEt0kQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz