Aktywne Wpisy

czehuziom +710
Jak mnie #!$%@? polska policja. Ktoś zrobił włam na FB mojej znajomej. Po pierwszych słowach przywitania się domyśliłem się, że to nie ona. Jak już pojawil się tekst o problemie z wypłatą kasy i czy mogę podać BLIK, od razu wiedziałem co się święci.
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
xena_x +10
Dziękuję wszystkim p0laczkom za rozprzestrzeniania opinii o Polkach że są łatwe. Dzięki nim obcokrajowcy za namową przegrywów odwiedzają Polskę w poszukiwaniu Polskiej kobiety.
My Polki nadal uchodzimy za kobiety które tolerują patriarchat. Kobiety z zachodu potrafią bardziej się szanować. U nas kobiety nie są jeszcze na tyle wyzowolone, więc niektóre wybierają bycie z przystojnym ale konserwatywnym prawackim osłem bo chcą żeby dzieci były ładne ale za to muszą wytrzymywać życie z troglodytą pod jednym dachem. Niestety w Polsce 80% mężczyzn ma prawackie poglądy więc nie ma w czym wybierać.
W USA to byłoby nie do pomyślenia że facet nie sprząta w domu. Tam kobiety nie tolerują prawaków. Chłop który zostawia bród po sobie i nie sprzątnie go ryzykuje rozwód. Tam facet wie że musi sprzątać, musi płacić, musi szanowć kobietę i być jej posłuszny bo dla kobiety z zachodu chłop prawak to margines z którym żadna nie chce mieć kontaktu.
Wielu
My Polki nadal uchodzimy za kobiety które tolerują patriarchat. Kobiety z zachodu potrafią bardziej się szanować. U nas kobiety nie są jeszcze na tyle wyzowolone, więc niektóre wybierają bycie z przystojnym ale konserwatywnym prawackim osłem bo chcą żeby dzieci były ładne ale za to muszą wytrzymywać życie z troglodytą pod jednym dachem. Niestety w Polsce 80% mężczyzn ma prawackie poglądy więc nie ma w czym wybierać.
W USA to byłoby nie do pomyślenia że facet nie sprząta w domu. Tam kobiety nie tolerują prawaków. Chłop który zostawia bród po sobie i nie sprzątnie go ryzykuje rozwód. Tam facet wie że musi sprzątać, musi płacić, musi szanowć kobietę i być jej posłuszny bo dla kobiety z zachodu chłop prawak to margines z którym żadna nie chce mieć kontaktu.
Wielu

-mamy grafikę na poziomie GTA V, sprzed 7 lat a miejscami nawet gorszą
-żeby móc grać potrzebujemy do odpalenia na minimalnych tego co jest w rekomendowanych dla GTA V
-AI NPCów nie istnieje
-pojazdy jeżdżą jak po sznurku
-gorsza mechnika uszkodzeń pojazdów
-gorsza fizyka (np. kaktusy po wjechaniu w nie wybuchają zamiast się łamać, tak samo jak postrzelone szyby pękają w drobny mak zamiast pękać w danym miejscu)
-auta po przewróceniu do góry nogami wybuchają jak w GTA SA XD
-ale nie wybuchają po władowaniu 10 magazynków w silnik
-nie mamy fryzjerów
-nie mamy customizacji pojazdów
-w czasie deszczu nie tworzą się kałuże
-skacząc spadamy jak kamień
-jak wpadniemy autem do wody to nie ma nawet najmniejszego wzburzenia wody. Do tego odwzorowanie fizyki w jaki sposób zachowuje się pojazd po wpadnięciu do wody to jakiś żart - auto od razu idzie na dno mimo, że na początku jest w nim pełno powietrza i powinno się utrzymywać na powierzchni
-mechanika pływania jest totalnie do dupy a pod wodą nie ma nic - w GTA V mamy roślinność, ryby itp
-po wjechaniu z maksymalną prędkością w budynek zatrzymujemy się w miejscu a naszemu bohaterowi nic się nie dzieje
ta gra powinna dostać nagrodę najbardziej drewnianej gry roku - zero interakcji ze światem wirualnym
#cyberpunk2077
@LuxEtClamabunt: dalej nie czytam.
Komentarz usunięty przez autora
@ArthasMenethil: w GTA V grałem na zintegrowanej grafice w Intelu i5 4690 XD
@PhoenixPneuma: jakoś po filmie tego nie widać. Przez najblizsze miesiące nie zamierzam w to grać ale nawet w zalinkowanym porównaniu widać, że grafika tyłka nie urywa.
źródło: comment_1607805099bP8c7L1ygnwbt00YXaLfSr.jpg
Pobierz@Jah00: typie, robiąc grę z otwartym świstem trzeba przewidzieć, ze gracz będzie różne rzeczy robił. Skoro gra nie reaguje prawidłowo na to co robi gracz to jest drewniana i tyle.
@LuxEtClamabunt: No ja akurat tego nie robiłem, tylko skupiałem się na questach. Jak bym se chciał porozwalać kaktusy to bym sobie włączył symulator rozwalania kaktusów, a nie grę RPG. Dziwienie się, że gra RPG nie robi rzeczy action-adventure tak samo dobrze jak robi to gra action-adventure jest bez sensu i świadczy o nikłej wiedzy o gatunkach
@Qutaphone: no ciekawe dlaczego ktoś porównuje grę z otwartym światem w którym akcja toczy się w dużym mieście do gry o otwartym świecie gdzie akcja toczy sie w dużym mieście?
@Jah00: CDP twierdzi że nie jest, teraz piszą wszędzie o Action adventure.
W RPG masz chociaż namiastkę interakcji ze światem, NPCe reagują na twój wygląd, frakcję, zachowanie. Tu tego nie ma. Jak w RPGu robisz burdel to strażnicy/policja nie spawnuje ci się za plecami. W RPGu masz sporo rzeczy których tu nie ma. Zobacz sobie Horizona z PS4, Skyrima, Wiedźmina itp. Te wszystkie rzeczy które
źródło: comment_1607819864p2ynoZJ8xlxslfCauEt0kQ.jpg
Pobierz