Aktywne Wpisy
Roess +36
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
oficjalniemartwa +194
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
Aż nagrałem krótki filmik pokazujący zachowanie NPCtów jak napotykają przeszkodę xD
Pamiętacie jak największym problemem GTA było to, że NPC były czasami "zbyt agresywne"? Chyba wolę to, niż kilometrowe korki, bo pojazd napotkał przeszkodę od której wystarczy odbić 5 centymetrów niż stać i czekać aż się łaskawie przeniesie xD
To samo z NPCtami, które mają gdzieś jeśli mierzy się do nich z broni. Może w przyszłości to normalka?
#ai #gtav #cyberpunk
To nie QA tylko po prostu devowie zrobili co zrobili. Sam robie w gamedevie (to ze CP bedzie c-----y, to juz plotki chodzily od dawna) i o ile nie jest to jakas firma krzak z c-------i testerami, no to 99% tych bugow co widzimy na pewno zostalo zgloszonych.
Przejrzyj stare fora, tam również jest wiele wątków na temat gliczy, bugów i słabych fps.
Nawet gryonline robiły licze na glicze miesiąc po wyjściu gry w 2013 roku (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Jakie tam były zwroty na steam. Polecam poczytać
https://www.benchmark.pl/aktualnosci/wielkie-problemy-pecetowej-konwersji-gta-iv.html
Czy ktoś z was grał na premierę w 2013 roku w GTA V na Ps3?
Chciałbym tylko przypomnieć że wtedy była identyczna nagonka na rockstar. Wywalanie gry, ścinki, niskie fps, bugi na każdym kroku( do dziś w garażu online mam samochód franklina, który się teleportował z offline do online specjalnym bugiem z drzwiami).
Ruch uliczny? 3-4 auta na ulicy, lub trochę więcej na autostradzie.
Jakie były śmiechy na forach że to wersja beta gry i teraz będą ją naprawiać.
Jeszcze podczas premiery na Ps4 gra nie działał
Po prostu przypominam jak to było podczas premiery GTA 5 w 2013 na starych konsolach. Bo każdy wali tutaj porównania do naprawionego w 100% GTA 5 z 2020.
Już nie przesadzaj z tym NIC. Na różnych forach jest pełno opisanych problemów z pierwszych miesięcy. Od spadków FPS po kompletne wyłączanie konsoli. Wiele osób tego nie pamięta bo dostało poprawioną grę
Tyle ze gta jakby nie bylo zbugowane, to jest gta. Kazdy dostal mniej wiecej to co chcial i czego mogl oczekiwac. Dla mnie gta to nie jest gra wybitna (w sensie 3 do SA byly to swietne i innowacyjne gry, 5 to po prostu jechanie na tym samym pomysle + fajne multi, ktorego niestety osobiscie nigdy nie probowalem, bo mnie w-------y serwery), ale jest to dobra/bardzo dobra gra, w
@Merc99: Po 1 pisalem przeciez o AI ludzi bo tak samo unikali zdarzen jak w GTA 5, a po 2 kupilem GTA 4 w dniu premiery i gralem wtedy na konsoli na ktora wyszedl skonczony produkt, syf z pc pamietam jak kazdy, ale wtedy to juz ukonczylem gre pol roku wczesniej jak pececiarze pluli jadem
Komentarz usunięty przez autora
@niochland: To niemożliwe, żeby GTA było grą RPG. Bo k---a nie jest. Dlaczego więc wszyscy porównują Cyberpunka z GTA? To tak jakby porównywać MS Flight Simulator z GTA i narzekać, że w GTA jest słaba mechanika samolotów. Porównaj to np z Fallout 4, bo tam w ogóle nie
Ruch
GtaV? Nope
Gta