Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 33
686 258 + 42 + 47 = 686 347

Tak długiej przerwy od roweru to nie miałem od kilku lat, prawie 3 tygodnie! ;) Przetrwałem zimę, deszcze, mrozy, kiepską formę i dopiero chińczykowi jedzącemu nietoperza udało się coś ugrać ¯\_(ツ)_/¯

W między czasie wrzuciłem nowe oponki (Gravelking EXT), zrobiłem tubeless i założyłem błotniki na zimę. No szkoda tylko, że nic z tego czasu nie wykorzystałem na jakieś rozciąganie, bo powrót na rower był trochę bolesny na moje standardowe problemy z czworogłowym ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#rowerowyrownik #gravel

Wpis dodany za pomocą tego skryptu
SnikerS89 - 686 258 + 42 + 47 = 686 347

Tak długiej przerwy od roweru to nie miałe...

źródło: comment_1607771177Btug42hCysR6oaSX6gp2Ok.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AbaddonLincoln: Dzięki ( ʖ̯) Jest chyba ok, najdotkliwszy w tej chwili to brak węchu, więc nie bardzo mogę się delektować dalej Ipkami za 2zł, no lub potestować coś z twoich bardziej wyszukanych propozycji :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SnikerS89: jakieś masz założone błotniki? Szukam czego do swojego gravela. Mam założone opony schwalbe gone allround 700x35 i zastanawiam się, co najlepiej będzie pasowało, a te Twoje wydają się być idealne do moich potrzeb.
  • Odpowiedz
@cybul26: SKS Edge AL - to są te szersze 56, u mnie wchodzi na styk, więc zapewne do większości graveli trzeba brać te AL 46. Bardzo ok, jestem z nich zadowolony, szczególnie fajnie że nie trzeba nic przycinać przy nich (przynajmniej u mnie), bo mają regulację wysunięcia pałąków. Jedyny spory minus to plastikowe oczka na śruby, jak się za mocno przykręci to pękają (u mnie chyba już ze 3 pękły,
  • Odpowiedz