Wpis z mikrobloga

Wieczna beka z hipokryzji n0rmictwa. Miłość, równość, tolerancja, dla osób wykluczonych ze społeczeństwa, szczególnie dla osób LGBT czy innej narodowości, a jak coś im się nie spodoba w twojej wypowiedzi to wygląda to tak:

EJ, JULKA, CHODŹ TU W KOMENTARZE, PATRZ JAKI INCEL, PEWNIE NIE RUCHAŁ, OPLUJMY PUBLICZNIE TEGO ŚMIECIA xddddddd

Wtedy #rozowepaski już nie interesuje, że jesteś wykluczony ze społeczeństwa z powodu marnej genetyki, problemów psychicznych czy niepełnosprawności, dlatego statystyka samobójstw jest tak wysoka w przypadku #niebieskiepaski, nie ma co liczyć na zrozumienie ze strony kobiet, bo one nawet z marną genetyką znajdą beciaka.

#przegryw #depresja #oswiadczenie #zalesie #feels #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WykopekBordo: feministyczne juleczki=LGBT=spermiarze=lewaki

Rozmowa z każdą z tych grup kończy się tak samo. Po prostu się nie da. Wszysyc przeświadczeni o wielkiej krzywdzie i że im się wszystko należy. No i oczywiście spermiarze, zwykłe leszcze, którzy inaczej niż metodą na bycie wiernym psem nie potrafią sobie wyrwać laski.

Cieszę się, że moja dziewczyna jest normalna i gardzi wszystkimi powyższymi grupami (zaznaczam tu LGBT jako osoby udzielające się politycznie, a nie
  • Odpowiedz
@4kroki: Tak, to są tylko moje urojenia, że tak jest i laski wcale nie wyśmiewają w ten sposób z nieatrakcyjnych kolesi. W ogóle, to używanie słowa "incel" do znieważenia kogoś, to czysty mit xD "Uderz w stół, a nożyce się odezwą", najłatwiej jest zanegować cudze problemy i pora na CS'a
  • Odpowiedz
Ja nie jestem przegrywem XD

A w którym miejscu napisałem że jesteś?

Poprostu zauważam jak działa społeczeństwo i ten post ma sporo sensu.

@Placek_po_wegiersku: k---a, niezły z ciebie omnibus XD A prawda jest taka, że generalizujecie oporowo i nie ma to nic wspólnego z prawdą
  • Odpowiedz
gdyby zachowywał się jak normalny człowiek

@Titufe: No tak, krytyczne myślenie i wyrażanie swojego zdania, to nie jest normalne zachowanie, normalni ludzie tego nie lubią, to trzeba być przegrywem, żeby się nie zgadzać ze wszystkimi w komentarzach, myślozbrodniarzem wręcz, najśmieszniejsze jest, kiedy jedni mnie wyzywają od lewaków, a inni od prawaków, "normalni ludzie" coś nie mogą się zdecydować
  • Odpowiedz
  • 4
@WykopekBordo Niestety wielu ludzi ma to do siebie że nie znoszą słów krytyki. Niestety z takimi wygrasz tylko obrzucając ich większym gównem niż oni ciebie a nie każdy ma na to ochotę.
  • Odpowiedz
Miłość, równość, tolerancja, dla osób wykluczonych ze społeczeństwa, szczególnie dla osób LGBT czy innej narodowości

@WykopekBordo: Mylisz normictwo z lewactwem i innymi "głośnymi" grupami społecznymi. Normiki to osoby przeciętne, które nie są tak głośne, bo są przeciętne. Mogą być wśród nich tacy co popierają tą pseudo-tolerancję i ci co tego nie popierają. Mogą mieć też jeszcze inne swoje zdanie.

W tym przypadku bardziej pasują grupy, które wymienił @Sok_Mandarynkowy czyli:
  • Odpowiedz
Mylisz normictwo z lewactwem i innymi "głośnymi" grupami społecznymi.

@av18: Wypowiadanie się źle o osobach LGBT jest w jakimś stopniu ścigane, tak samo jak wypowiadanie się źle o religii, więc są jakieś normy społeczne, które należy przestrzegać, więc powiedzmy, że te normy, to taki punkt odniesienia i jeżeli się je łamie, to wtedy przechodzi w skrajność
  • Odpowiedz