Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Polaczki będziecie ruchani aż was kukle będą swędzieć ???????? #bekazlewactwa
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jestem na etapie zmiany samochodu. Mieszkam na przedmieściach stolicy. Do pracy dojeżdżam komunikacją miejską. Żona też. Auto służy do jazdy na zakupy lub dalsze wyjazdy. Większość sąsiadów ma podobnie. Patrząc w całości na aglomerację - na pewno nie jesteśmy wyjątkami, którzy posiadają auto "na wszelki wypadek" i do "przywieź, wywieź" na co dzień korzystając z dobrego systemu transportu publicznego. Rocznie na starym aucie robiliśmy do ~ 5000 km przebiegu.
Zastanawia mnie czarna dziura w ogłoszeniach. Tak jakby nie istnieli tacy ludzie jak my. Brak połączenia mały przebieg + 10ciolatek.
Auto które mamy kupiłem po rodzinie. Miało wtedy 96 000 i było od wujka który miał 60 km w jedną stronę do pracy. Ja przez 11 lat dołożyłem mu 46 000 km.
Będę pozbywał się prawie 20 latka z przebiegiem mniejszym niż 150 000 km za który ręczę. No właśnie. Czy jest sens się pozbywać?
olx, otomoto - niski przebieg auta wiąże się w wiekiem 2-3 lata. To co szukam ja, czyli 7-10 lat mają taki kilometraż, że aż się dziwię gdzie tak?
Rozumiem, że można robić 400km dziennie, ale gdzie są ludzie robiący dziennie 5km? Tak jakby nie istnieli. A nie tylko o Warszawę chodzi. Domyślam się, że wrocław, poznań, Kraków, trójmiasto, śląsk też ma dobrą komunikację i ludków, którzy z auta korzystają okazjonalnie. Gdzie ich oferty?
Niskie przebiegi w sprowadzanych mają dla mnie ujemną wiarygodność.
#uzywane #samochody #auto #januszemotoryzacji #warszawa
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fd0b4dfd9b855000c0ec7d2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@InterferonAlfa_STG: moja chrzestna kupiła 3 lata temu yarisa nówkę, robi w dni robocze 2x5km do pracy, czasem gdzieś podjedzie ale też góra te 10-15km w dwie strony. Wychodzi tak z 5000km rocznie (co oczywiście i tak 10x tyle co 5000km w 10 lat xD) czyli amortyzacja zerowa no ale chciała mieć nowe ( ͡° ͜ʖ ͡
Malo spotykane liczby w polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°) w 20 lat tyle nalatala i to nie jest specjalnie duzo.
Tez w sumie zadnych remontow silnika nie bylo, wszystko lata. Pytanie czy ktos kupi
Inna sprawa, że swego czasu był (a może nadal jest) w Polsce problem z samochodami sprowadzanymi które mają kręcone przebiegi. Stąd ludzie często zwyczajnie nie wierzą (tak jak opisane bagiety) że takie sztuki faktycznie mają
@AnonimoweMirkoWyznania: zależy co to za auto, jak stoi blacha i za ile. Jeśli masz zamiar go sprzedać do 7tys PLN, to się w ogóle zastanów czy warto. Bo lepiej mieć stare, jeżdżące auto niż nowszą używkę, która stoi u mechanika. Nikt nie sprzedaje używanego auta lub wymienia bez
Trzymacie takie fury pod kocem i potem człowiek znaleźć nic nie może :-)