Wpis z mikrobloga

A wiec jak zapowiadałem - robię #rozdajo z powodu kolejnego odrzucenia mojej weryfikacji w tegorocznej #wykopaka bo zdaniem weryfikujących nie była dostatecznie spersonalizowana. Z racji takiej, iż z moim psiakiem pożegnałem się w te wakacje i nie używam smartfona z #android prezenty lecą do kogoś innego.

Z jednej strony lepiej by było bez wymagań, ale prezenty były jednak nieco spersonalizowane pod konkretna osobę która:
- posiada psiaka (może być dorosły, wiek nie ma znaczenia, choć smakołyki są przewidziane na średniej wielkości pupila);
- posiada smartfon z Androidem i w przyszłym roku planowała wziąć się za siebie i powrócić do ćwiczeń.

Dajcie plusa jak wam się podobają poniższe rzeczy i byli byście szczęśliwi z takiej wykopaczki. Wybiorę lub wylosuję kogoś na koniec tygodnia i poproszę o dane do wysłania paczki / do paczkomatu przez PW.

Oto lista:
- Xiaomi Mi Band 5 Opaska Sportowa (https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi-band-5-opaska-sportowa-j-polski-gratis-9637843279?snapshot=MjAyMC0xMi0wM1QxNDowOTozNC4zMjdaO2J1eWVyO2VkMmQzNGIxMTJjMjE4NmYwOWVlYjVhNDQ4M2YwN2RiNjM3Y2RjYTVhMDY4YmE3MGM0NjIyNzMxMmYwMmJmNmU%3D)
- Gwiazdkowy prezent dla psa John Dog (https://allegro.pl/oferta/gwiazdkowy-prezent-dla-psa-john-dog-9818780481?snapshot=MjAyMC0xMi0wM1QxNDowOTozNC4zMjdaO2J1eWVyOzE3M2UzMjE0YmZjZTMyNzJmMDk3ODgwMGNiZTI3YWQ4NDI5YWQyMWM1OGIyNTc3MjEzYWQwY2U4MmFkZGNlMjI%3D)
- OSTRY sos Razor FIRE LIZARD 2 (https://www.facebook.com/razorhotsauces/)
- Kurczak (niejadalny) i smakołyki (jadalne)

Uprzedzając pytania - z przyczyn takich, ze nie mam jak zweryfikować czy ktoś ma skończone 18 lat nie mogę wysłać alkoholu. Wiec widoczne na zdjęciu piwa niestety ale nie zostaną wysłane. Swoją drogą #p--o Shark to mega sztosiwo. Zdjęcie załączyłem z weryfikacji #wykopaczki stąd są widoczne na zdjęciu. Oczywiście list tez odpada bo był spersonalizowany i nie sądzę, by spodobał się innej osobie niż ta do której go napisałem.
yuio - A wiec jak zapowiadałem - robię #rozdajo z powodu kolejnego odrzucenia mojej w...

źródło: comment_1607527629qo4r5NWiuzfiLGpKKT8g4E.jpg

Pobierz
  • 279
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Toszeron:Czyli rozumiem że porównujesz sytuacje gdzie policjant w sytuacji ty i on nie dał ci mandatu. Do tego że tutaj warunkowo przepuścili by paczkę i napisali o tym wszystkim.

I uważasz że nie mieli by potem zalewu spamu i wyrzutów że czemu tą warunkowo przepuścili a innej nie chcą?
Albo jeszcze że czemu naginają regulamin co do paczki a komuś nie pozwolili wystartować bo miał za mało wpisów?

Poza tym
  • Odpowiedz
@Toszeron: Tak bo po coś regulamin jest jedno ustępstwo ciągnie kolejne. Szczególnie że to nie jest sytuacja gdzie OP trafił do szpitala i nie miał czasu wysłać i potrzebował 2 dni więcej.

Tylko sytuacja gdzie op nie mógł napisać kilku zdań.
  • Odpowiedz
@Deba: No stwierdził - tutaj w komentarzach dopiero, jak już się rozkręciła afera. Której by nie było, gdyby OP odpisał organizatorom, że zrobił paczkę na podstawie prywatnej rozmowy i wpisów odbiorcy, zamiast od razu obrażać się jak małe dziecko.
  • Odpowiedz
Prawda jest taka, że decydujecie za kogoś czy prezent mu się spodoba, czy nie.

@FixASAPexpress: gdzie ty to niby wyczytałeś? Zdecydowali, że wg ich wiedzy (opis użytkownika) paczka jest niespersonalizowana. Skoro OP miał wiadomości z odbiorcą i wystalkował profil wystarczyło wrzucić screeny nawet je wysłać przez PW moderacji. Ja tak zrobiłam w zeszłym roku i nie było problemu z akceptacją paki w drugim podejściu
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: nie znam korespondencji pomiędzy OP a organizatorami, nie wiem czemu OP nie załatwił tego w ten sposób ale organizatorzy pokazali także, że nie potrafią rozwiązać eskalującej sytuacji, bo to nie pierwszy wpis OP na ten temat na mirko. Organizatorzy także ani razu nie odnieśli się do wpisów odbiorcy w tym temacie, co również pokazuje, że nie radzą sobie z tą sytuacją i zdanie odbiorcy się dla nich nie liczy.
  • Odpowiedz
@yuio: byłbym szczęśliwy z samego imperium (zeszłoroczne było że tak powiem smaczne), te ipy sripy kopytra to przemilczę, że też jeszcze ktoś to kupuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)... jak wygram to losuj dalej, co prawda androida (a nawet y) mam, ale psiaka nie mam i mieć nie będę.
  • Odpowiedz
Pora nadrobić zaległości po powrocie do domu. Pewnie już odpowiedzi padły wielokrotnie, ale jako główny organizator zabawy czuję się w obowiązku wyjaśnić temat.

imo chore, ta paczka jest spoko, nie zawiera szmelcu, z tego co czytam wpisy OPa to jest pod osobę, którą wylosował. Po prostu się go uczepili nie wiem czemu xD

@Kressska: OP nie wyjaśnił nam przez 4 próby weryfikacji, skąd się wzięła personalizacja. Pierwszy raz z tego wpisu
  • Odpowiedz
Wiele osób wam daje do zrozumienia że sie do prowadzenia wykopaki nie nadajecie ale trzeba twardo cisnąć i nie przyznawać sie do błędów przecież. Wy za kogoś będziecie wybierać czy mu sie paczka będzie podobała czy nie xD Wykopaka to nie wasza zabawka żeby sobie zmieniać zasady i robić co tylko chcecie a tak sie właśnie dzieje

@Niewiemja: Tak się składa, że wykopaka to nasza zabawa. Zbudowałem tę zabawę od zera
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@yuio: o chui wy serio się klocicie o to czy jakieś randomy z wykopu uznają że paczka jest odpowiednia dla innej osoby xd? I się tych osób słuchacie? Xd

Przecież te osoby mają o sobie mniemanie conajmniej jak zbożowa panna elfik xd takie mody bez modów
  • Odpowiedz