Umieszczając tę odezwę na drzwiach czułem się jak Marcin Luter pracowniczych toalet. Musiałem. Zawalu można dostać kiedy przebywasz w krainie wytchnienia i co kilkadziesiąt sekund ktoś szarpie za klamkę jak p------y. #gownowpis #pracbaza
@shitman6: mam taka historie z ktorej do dzis mam beke, w miejscu pracy czasem jedna toaleta sie blokowala i trzeba było przekrecic moneta lub kluczem zawias, co robilem kilka razy, kiedys na pewniaka bez sprawdzenia czy ktos jest w toalecie ją otworzylem bo myslalem ze znowu sie sama zamknela, jakie bylo moje zdziwienie gdy na klopie siedzial srajacy gościu xD
Szarpanie i pukanie gdy zamknięte? Ludzie, gdzie wy żyjecie xDD Ja zawsze jak widzę że zamknięte to od razu walę otwartą dłonią potężną b---ę z zaskoczenia w drzwi. Ot tak, żeby pomóc osobie w środku szybciej się wypróżnić ( ͡°͜ʖ͡°)
@shitman6: oni doskonale wiedzą że tam jesteś. Po prostu chcą żebyś skończył skrobać hemoroidy i zwolnił w końcu kibel bo chce im się srać a czekają już 10 minut.
@shitman6: eh panowie coraz więcej amatorów się pcha do zabawy, mam nadzieję że przejdzie ta nowelizacja ustawy i do kibla będzie można chodzić tylko z licencją bo serio niektórzy nie mają ani doświadczenia ani wyobraźni i na przykład szarpią k---a za klamkę jak kabina zajęta
@WhiteRower @giocarte Pracowałem trochę w budowlance i z doświadczenia wiem że, nikt tam nawet sekundę się nie zastanawiał jak to ma być zamontowane, jak złapał w rękę tak przykrecał.
@shitman6: jak masz na kompie to wklej JPG to sobie drukne i nakleję u siebie. Wiem że to 5 min roboty ale już dziś kompa nie odpalam a na andku to gorzej.
@shitman6: Albo najlepiej jak najpierw szarpie za klamkę, a potem jeszcze puka czekając na odpowiedź (ʘ‿ʘ)
@xTortox: u mnie w pracy jest taki gościu co szarpnie, zapuka, i jak odpowiesz że zajęte to czeka dosłownie przed drzwiami aż wyjdziesz. Ostatnio po jego pukaniu siedziałem jeszcze dobre 5 minut i jak wyszedłem to stał przed drzwiami
#gownowpis
#pracbaza
@giocarte Pracowałem trochę w budowlance i z doświadczenia wiem że, nikt tam nawet sekundę się nie zastanawiał jak to ma być zamontowane, jak złapał w rękę tak przykrecał.
@xTortox: u mnie w pracy jest taki gościu co szarpnie, zapuka, i jak odpowiesz że zajęte to czeka dosłownie przed drzwiami aż wyjdziesz. Ostatnio po jego pukaniu siedziałem jeszcze dobre 5 minut i jak wyszedłem to stał przed drzwiami