Aktywne Wpisy
Lukardio +79
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +556
Ja już wstałem i mam dla was informację, jest 07:02:00, Środa, 09 grudnia 2020. Imieniny: Wiesława, Leokadii, Joanny. Słońce podniesie się dziś o 07:55. Będzie oświecało nas 7 godzin i 27 minut, w zenicie znajdzie się o 11:39 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:22. Ciemna noc zapadnie o 16:53, ale gwiazd można wypatrywać od 16:06.
A cała reszta, dzień dobry:)
no dzien dobry ja stalem sobie jeny ale jestem niewyspany chcee spac :c
@Sikorka2017 wesolych swjot z okazji urodzin jestes super (。
@algus Toż to wehikuł czasu potrzebny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od poniedziałku taki nawał pracy że nie wiem gdzie ręce wsadzić :/
Do tego kierownik przychodzi pomagać co skutkuje tym że mam więcej pracy i muszę delikatniej obchodzić się z towarem. Rozumiem jakieś delikatne elementy ale nic się nie stanie tysiącom trytytek jak rzuce nimi do skrzynki
@wyinwidualizowany: @wynalazek_one: @bolorollo: @nie_mowie_po_kociemu: Tak średnio bym powiedział, pół kuchni miałem w sosie wysokość z upadku 1,5m obryzgała wszystko - nogi od stołu krzesła, lodówkę kaloryfer, szafki xD Dajcie spokój co naśmiane to moje, a mniejsza porcja i tak mi nie zaszkodzi ( ͡º
całe dwadzieścia :)
Kochani, dziękuję za życzenia:)
Cukierków brak ale proszę brać po dwa kawalki:
@slabehaslo: Późna jesienią i zimą miewam fazy na takie klimaty jak Burzum, wczesne Amorphis i inne radosne dźwięki ;-)