Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 53
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Ja już wstałem i mam dla was informację, jest 07:02:00, Środa, 09 grudnia 2020. Imieniny: Wiesława, Leokadii, Joanny. Słońce podniesie się dziś o 07:55. Będzie oświecało nas 7 godzin i 27 minut, w zenicie znajdzie się o 11:39 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:22. Ciemna noc zapadnie o 16:53, ale gwiazd można wypatrywać od 16:06.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Ja już wstałem i mam...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo @Dioddy @piupiulaserem

no dzien dobry ja stalem sobie jeny ale jestem niewyspany chcee spac :c
@Sikorka2017 wesolych swjot z okazji urodzin jestes super (
  • Odpowiedz
@Hansim33 postaraj się aby ten dzień nie był nudny :) wyjdź na spacer pooglądać przyrodę, może jakieś niecodzienne atrakcje? Może grzybów poszukaj? Dasz radę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
Dzień dobry! Zima wokoło, mgła wszędzie, trzeba uważać na drodze. Wczoraj stwierdziłam że zaczynam dorastać bo postanowiłam kupić sobie "budowlany" telefon. Przynajmniej wytrzyma upadek na beton ¯\_(ツ)_/¯
Od poniedziałku taki nawał pracy że nie wiem gdzie ręce wsadzić :/
Do tego kierownik przychodzi pomagać co skutkuje tym że mam więcej pracy i muszę delikatniej obchodzić się z towarem. Rozumiem jakieś delikatne elementy ale nic się nie stanie tysiącom trytytek jak rzuce nimi do skrzynki
  • Odpowiedz
@Sikorka2017: Najlepszego, jak dobrze pamiętam to będą dwudzieste, a Ci mówię Grażynka jak ten czas szybko leci.
@wyinwidualizowany: @wynalazek_one: @bolorollo: @nie_mowie_po_kociemu: Tak średnio bym powiedział, pół kuchni miałem w sosie wysokość z upadku 1,5m obryzgała wszystko - nogi od stołu krzesła, lodówkę kaloryfer, szafki xD Dajcie spokój co naśmiane to moje, a mniejsza porcja i tak mi nie zaszkodzi ( ͡º
  • Odpowiedz
@Sikorka2017: Stooo lat!! Stoooo lat!!! Wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastki Kochana. Zdrówka, szczęścia i duża nam rośnij :-) ;*

@slabehaslo: Późna jesienią i zimą miewam fazy na takie klimaty jak Burzum, wczesne Amorphis i inne radosne dźwięki ;-)
  • Odpowiedz
@buczubuczu: Jeszcze auta nie mam, aktualnie na lakierni jest. 1.4 MPI to oznaczenie benzyny, proste silniki raczej żywotne. Bez turbo, bezpośredniego wtrysku - stad mała awaryjność. Rozrząd masz w nim na łańcuchu, ale nie wiem czego się chcesz obawiać? Warto u mechanika sprawdzić łańcuch, w razie co wymienić. W tym modelu to nie będą duże koszta.
  • Odpowiedz