Wpis z mikrobloga

Przerwać mecz o takie g---o XDDDDDDD
Ja pie#dole xD Wiedziałem, że jest beznadziejnie na tym świecie ale że aż tak? XDDDDDDDDDDD

#mecz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

też bym się na jego miejscu w-----ł jakbym pomyślał że sędzia mnie nazywa czarnuchem, przecież on nie zna rumuńskiego, to skąd mógł wiedzieć. Niech teraz tylko wyjaśnią sytuacje i pewnie będzie git
  • Odpowiedz
  • 6
@kevingarnett jeśli myślisz, że będzie git to się mylisz. Będzie udowadnianie, na siłę, że sędzia nie powiedział tego, co powiedział, na pewno chciał urazić Dembę i w ogóle wszyscy biali muszą przeprosić, że żyją.
  • Odpowiedz
@Majku_: f1 to w ogóle zachowuje się jak tzipa a nie królowa motorsportu. Grid girls nie, ekologiczne silniki, okrojenie możliwości odkrywania nowych technologii, jakieś klękanie na skinienie jednego kierowcy, w dodatku który udaje, że jest czarny, a jest mulatem...
  • Odpowiedz
  • 11
@antarhei pełna zgoda. A na dodatek ekologiczne i pełne troski o środowisko opony, które rozpadają się po kilku okrążeniach ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@tbhilt: J---ć was pretensjonalne czarnuchy o IQ muchy, jak myśliscie, że nie mogę żyć bez LM, Premier League, NBA, albo F1 to jesteście upośledzeni w stopniu nie mniejszym niż moderacja
  • Odpowiedz