Aktywne Wpisy
rydzniznic +16
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Moryc_Jajko +23
Kobiety be like:
#wybory #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
w sumie dobrobyt dobra sprawa, ale Korwin powiedział coś kontrowersyjnego
idę w lewo!
#wybory #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
Link1: https://www.wykop.pl/link/5832051/mentzen-nie-wiem-czy-opaski-beda-zakladac-tym-ktorzy-sie-zaszczepia-czy-qr-kody/
Link2: https://www.wykop.pl/link/5837255/dworczyk-kazdy-zaszczepiony-otrzyma-potwierdzenie-qr-kodem-indywidualnym/
#neuropa #bekazlewactwa #covid19 #szczepienia #orwell
@dendrofag: I robi to dalej, bo Sławuś wymyślił sobie że tutaj o Bila Gejtsa kontrolującego ludzkość chodzi.
I nie "przyznajesz", a "zauważasz". Normalnie to bym miał na to #!$%@?, ale wyobraź sobie że taką jakąś dziwaczną rozkosz czuję gdy mam okazję #!$%@?ć się do patrioty o to, że ojczystego języka używać nie potrafi.
@dendrofag: Serio chcesz zaczynać dyskusję o kręceniu, dendrofagu? Pytam z czystej troski, bo nie jesteś raczej typem który wyjdzie z tej dyskusji zwycięsko.
Zaczynamy? Na twoją odpowiedzialność, przyjacielu.
@Zendemion: nie, nie jest mojego autorstwa, są to słowa dochtóra memcele
Obaj doskonale wiemy, że działają tutaj dwa konteksty. Jednym z nich jest prosty fakt oznaczania ludzi, którzy się zaszczepili. Brzmi strasznie (i szursko), w praktyce każdy z nas ma coś takiego jak książeczka szczepień, więc w gruncie rzeczy nie ma większego znaczenia czy fakt zaszczepienia odnotujemy wpisem w tej książeczce, czy też, nie wiem, kodem QR dostępnym do wglądu w jakiejś aplikacji na smartfonie.
Tym
Ale doceniam że Ci się chciało podejść do sprawy poważnie i rzetelnie, propsy, bez ironii.
Chyba osoby zaszczepione powinny móc już normalnie uczestniczyć w życiu w społeczeństwie, a osoby niezaszczepionych powinny czekać na swoją kolej i przestrzegać rygor sanitarny. Jak zatem rozpoznać osoby zaszczepione i niezaszczepione? Chiny mają płatności przez QR kod bo jest najtańszy w użytkowaniu.
Komentarz usunięty przez autora