Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +85
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Mieszkam z tatą w domu jednorodzinnym. Niebieski chciałby się do nas wprowadzić. Tata się zgadza. Pozostaje kwestia finansowa. Czy jeśli niebieski z tatą będą płacić rachunki pół na pół to będzie uczciwy deal czy niebieski powinien płacić więcej? Ja dotychczas nie płaciłam nic, więc tu się nic nie zmieni na pewno.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
jak powinny wyglądać opłaty?
- niebieski i tata rachunki pół na pół 33.4% (203)
- niebieski więcej niż tata 4.8% (29)
- niebieski wszystkie rachunki niech płaci 12.2% (74)
- ojciec niech na was tyra, nieroby 49.6% (301)
W komentarzach widać wpisy ludzi od Katowic po Żywiec gdzie zgłaszany jest ten sam problem. Mimo bardzo ciepłego i wietrznego weekendu, wiele dróg pozostało wilgotne i śliskie. Sytuacja się zaczęła po pierwszym soleniu dróg.
SUEZ i powiązane spółki zarządzają zimowym utrzymaniem dróg większości tych okolic. Czy możliwe jest, że w ramach oszczędności został zakupiony wyrób solopodobny lub zanieczyszczony dodatkami? Czy też wytłumaczenie będzie bardziej skomplikowane?
Fakt pozostaje, że jest ślisko wtedy, gdy absolutnie nie powinno być. Można się bardzo zdziwić. Oby nie skończyło się wypadkiem...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1786086318232470&id=378763048964811&sfnsn=mo
#bielskobiala #sprawadlareportera #motoryzacja #slask #polska
Ja mam nadzieje, że na nowej gumie będzie lepiej :)
Drugi samochód bez systemów stoi nieużywany, bo też strach nim jeździć.
Bardzo dobre pytanie. Co się dzieje, że przez kilka dni w temp 8-10 i 0 w nocy jest ciągle ślisko i mokro.
Komentarz usunięty przez autora