Aktywne Wpisy
sprynek +427
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
Lefty +96
a ja też się pochwalę
#rzucampalenie
#rzucampalenie
Natomiast z drugiej strony na wykopie pojawia się coraz więcej gdybania i ludzie jakoś częściej tu wykazują się tym, że podważają radość związaną ze szczepionką i wg mnie to jest słuszne, nawet nie dla samego mówienia nie, ale choćby z tego względu, że należy sie poważnie zastanowić nad pewnymi kwestiami, które w ogóle nie zostały wyjaśnione, zamiast ślepo brnąć za tłumem. Cytując klasyka "To trzeba na spokojnie pomyśleć.."
#koronawirus #covid19 #medycyna #swiat
@Morritz: chyba zaściankowość
@delKrul: no tak prawo do decydowania o swoim ciele to rzeczywiście zaściankowość
Poza tym reddit tworzą ludzie którzy są często prawdziwymi piwniczakami (duuuzo gorszymi niż tu) i im ta cała psychoza i lockdown są na rękę. Mogą być dumni z piwniczenia bo nagle oznacza to ratowanie życia plus można stosować virtue signaling.
Ogólnie przeglądanie r/covid19 czy jak on się tam nazywa to wejście do zagłębia botów, już nie
Nie piszę, że to źle, że ludzie się zastanawają i chcą mieć więcej pewności, ale mówię o proporcjach. Mnie to dziwi, że tak dużo jest braku racjonalności i takiego przeginania.
Dzisiaj analizuje i rozmyślam, czy to aby na pewno dobry pomysł i czy to bezpieczne, mimo że wiem, że to bezpieczne.
Propaganda antyszczepionkowa się sączy i trafia nawet do
Ps: zgon to tylko jeden z wielu mozliwych skutkow infekcji.
A wiesz to