Niektórzy ludzie są niesamowici :D Przyjechałem moim #rower na myjnię, żeby go przed zimą opłukać i potem nasmarować wszystko ładnie w garażu na spokojnie. Wiem, nie powinno się myjką ciśnieniową, ale błoto w każdym zakamarku.
No i stoję sobie w kolejce - przede mną stoi ziomek w Audi, jakaś nowa furka. Dodał za dużo kasy i mył auto ze dwa razy, jak już opłukał - została mu ponad minuta. Wsiadł do auta i siedział tą minutę, żebym przypadkiem nie skorzystał z jego czasu xD Czaicie to? siedział, spoglądał na mnie w lusterku i cieszył się pod nosem jak to życie oszukał. Żebym tylko z jego złotówki nie skorzystał xD
@fstab: Ja dziś rowerem podjechałem na myjnię - w kolejce przede mną 5 samochodów i para rowerzystów. Za mną podjechał rowerem ziomek, zanim wjechałem na myjkę to już kolejka za nim urosła do kilku aut. Zazwyczaj na tej myjni jest luz, pierwszy raz taka kolejka, może dlatego że obok jest Lidl to ludze łączą przyjemne z pożytecznym. Anyway, coś czułem że jakby ktoś robił coś takiego jak typ w audi
Przyjechałem moim #rower na myjnię, żeby go przed zimą opłukać i potem nasmarować wszystko ładnie w garażu na spokojnie. Wiem, nie powinno się myjką ciśnieniową, ale błoto w każdym zakamarku.
No i stoję sobie w kolejce - przede mną stoi ziomek w Audi, jakaś nowa furka. Dodał za dużo kasy i mył auto ze dwa razy, jak już opłukał - została mu ponad minuta.
Wsiadł do auta i siedział tą minutę, żebym przypadkiem nie skorzystał z jego czasu xD
Czaicie to? siedział, spoglądał na mnie w lusterku i cieszył się pod nosem jak to życie oszukał.
Żebym tylko z jego złotówki nie skorzystał xD
#truestory #takaprawda #polska #cebula
Kiedyś czekałem z 10 minut bo ktoś za złotówkę co chwila stop wciskal, to jeszcze większa patologia
Anyway, coś czułem że jakby ktoś robił coś takiego jak typ w audi