Wpis z mikrobloga

@Metrowiec93: no ciekawe, choć nadal mi się w to wierzyć nie chce, że prawie rok miałoby im zejść. Wątpię w to, że gdyby mieli otrzymać konsole we wrześniu to już teraz by dostali taką informację
  • Odpowiedz
@Metrowiec93: Pewnie nawet Sony nie ma zaplanowanych dostaw konsol PS5 na dłużej niż 3 miesiące do przodu, bo nie do końca wiedzą na jakim rynku będzie ich najbardziej brakowało. Osobiście nie wierzę w to, by wysyłali te konsole na pałę gdzie popadnie - raczej chcą by rynek stał się 'nasycony' wszędzie mniej więcej w tym samym czasie. Najlepiej jakbyś napisał maila albo zadzwonił na infolinię i dowiedział się czemu wrzesień,
  • Odpowiedz
@Metrowiec93: Krzyknij jak się coś dowiesz, ale tak jak pisałem - jestem prawie pewien, że to nie jest powiązane z brakiem wcześniejszych dostaw, muszą mieć ku temu jakiś inny powód.
PS. Zedytowałem lekko poprzednią wiadomość. xd
PSS. Wracając do mojej poprzedniej wiadomości. Chyba, że od początku wiedzieli iż następną dostawę będą mieli dopiero za kilka miesięcy i dlatego od razu anulowali nadprogramowe zamówienia - chcieli uniknąć sytuacji gdzie zamrażają pieniądze
  • Odpowiedz