Wpis z mikrobloga

ten zapach rozlatujących się mebli okresu późnego Gomułki, moczu i starych ludzi

@Jade: Niejeden taki człowiek przed starością by Ci z---------ł plombę na ryj tak że byś tańczył bez muzyki przez 3 dni.
Niejeden taki stary człowiek obracał więcej panienek niż Ty i niejeden wciągnął więcej koksu niż ty miałeś talku na dupę sypanego jak byłeś gówniakiem. Żaden z nich nie marnuje czasu na wykopie na bekę ze starszych od
  • Odpowiedz
Żaden z nich nie marnuje czasu na wykopie na bekę ze starszych od siebie

@konstelacjaniesamowitosci: no, przyczyna tego może być taka, że nie ogarniają k---a technologii ni w ząb.
a reszta tego wpisu to jakieś majaki kogoś kto ma chromosomów w nadmiarze.
  • Odpowiedz
@betonoweairforce: mi z piwnicy z------i kiedyś takie meble. Ogarniałem transport na gratowisko, schodzę pomierzyć jaka fura mi potrzebna a tu się okazało, że meble wyparowały =D Jedyny raz co złodziej przydał się na coś.
  • Odpowiedz
@jmuhha: Kurła u mojej babci jest taki regał. Ponoć to była jakaś masowa produkcja na początku PRL, bo wcześniej ludzie mieli zwyczaj trzymania wszystkiego w skrzyniach.
  • Odpowiedz
odwiedziłam ostatnio sąsiada w podeszłym wieku żeby zaproponować mu pomóc w zakupach i zaprosił mnie do środka, pokój wyglądał IDENTYCZNIE tylko że kanapa była brudno-pomarańczowa

@Madkapolka: była brudna przed czy po?
  • Odpowiedz