Aktywne Wpisy
sergio91 +15
Czy dużą patologia będzie jak zacznę spotykać się z laską o 10 lat młodszą? Ja mam 33 lata, ona 23. Bardzo dobrze się dogadujemy, bo ona jest ogarnięta, ale dalej, to jest 10 lat różnicy. Jestem ciekaw opinii z zewnątrz, dlatego pytam
#zwiazki
#zwiazki
cmhqwidget +14
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 6
REKLAMA
Polecam Wam fajny kanał o UFO i tematach pokrewnych Piotra Cielebiasia z ekipy Radia Paranormalium. Podejście do tematu jest inne niż to co znajdziecie na pozostałych kanałach tego typu (nie ma żółtych napisów hehe). Zobaczcie jeżeli interesujecie się tematem, zostawcie suba, Piotr tworzy świetny content i chciałbym mu pomóc.
https://www.youtube.com/watch?v=vbS4UzO7piI - wczorajszy materiał
PO REKLAMIE
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają
REKLAMA
Polecam Wam fajny kanał o UFO i tematach pokrewnych Piotra Cielebiasia z ekipy Radia Paranormalium. Podejście do tematu jest inne niż to co znajdziecie na pozostałych kanałach tego typu (nie ma żółtych napisów hehe). Zobaczcie jeżeli interesujecie się tematem, zostawcie suba, Piotr tworzy świetny content i chciałbym mu pomóc.
https://www.youtube.com/watch?v=vbS4UzO7piI - wczorajszy materiał
PO REKLAMIE
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają
#polityka #4konserwy #ue #neuropa #polska #wegry #koronawirus
@OsraneMajtyXD: Tylko jak to zrobić i nie wpaść w pomoc publiczną -KE będzie zamykać oczy na ratowanie firm??
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: tak. Jak się Polsce nie podoba to niech wyjdzie z UE.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: ale kto stwierdza, że KE i cała UE postępuje zgodnie z traktatami czy nie? Jeżeli 25 państw i większość parlamentu uzna że UE postępuje zgodnie to chyba nie ma problemu? A jeśli Polsce i Węgrom się nie podoba to nie zostaje nic innego jak wyjść.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Polska już dawno zaczęła.
@JakovKarnic: jeżeli pis jako większość w sejmie uzna, że aborcja eugeniczna jest nielegalna, to chyba nie ma problemu. A jeśli lewicy się nie podoba to nie zostaje nic innego jak wyjechać.
Taka analogia
@grim_fandango: Nie do końca. Zaciąganie długu przez 25 Państw to coś innego niż kupno mieszkania na kredyt. W praktyce będzie on po prostu istniał sobie obok, póki nie zje go inflacja.