Jeśli ktoś Was zapyta przy stole wigilijnym czy macie chłopaka/dziewczynę to odpowiadajcie że związek to tylko radziecki, a ślubowanie tylko partii. #swieta #wigilia #heheszki
@tomeczekw: Na szczęście raczej nie myśli że niewyparzona, ale że wrażliwa już tak. Nie wiem od czego to zależy ale w kręgu ludzi z którymi się zadaję, to raczej powszechna opinia że dopytywanie się o związek jest niezręczne.
@krave: To dobrze. Gdyby mieli Cię za niewystarczająco p----------ą, to mógłby być problem (; @warstwowy_kabel: Dlaczego namawiasz do wspierania PiSu? (;
j---ć święta
@atteint: Współczuję ludziom, którym święta źle się kojarzą. Dla mnie to same dobre wspomnienia.
@Qlien: Man up. Przyjmując na klatę niezręczne sytuacje wzmacniasz charakter. Łatwiej nie będzie.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#swieta #wigilia #heheszki
@warstwowy_kabel: Dlaczego namawiasz do wspierania PiSu? (;
@atteint: Współczuję ludziom, którym święta źle się kojarzą. Dla mnie to same dobre wspomnienia.
@Qlien: Man up. Przyjmując na klatę niezręczne sytuacje wzmacniasz charakter. Łatwiej nie będzie.
Sojuz nieruszymyj respublik sowietskich na wieki spłatiła wielikaja Ruś...
Komentarz usunięty przez autora
@Francisco_dAnconia: ja to w ogóle współczuję ludziom.
Komentarz usunięty przez autora