@stefan8800 jednym postem zniszczył swoja siedmioletnia kariere na wykopie, szanowałem go a to zwykły k------z jest. Aż mnie wzdryga jak mysle ze plusowałem jego wpisy..
@stefan8800: uprzedziłeś mnie, juz zacząłem zbierać materiały na mema, nie miałem czasu skończyć, ale w skrócie miały byc 3 fazy naturalności @Kasahara: 1. nie nigdy 2. tylko małe dawki, które ludzie biorą za mostek 3. długa lista specyfików których nazwy wpędzają w kompleksy panie z apteki, pełnia naturalności
@stefan8800: Sam też myślałem by zrobić sobie formę ale normalna zdrowa forma to lata treningów, diety, wyrzeczeń by dobrze wyglądać i łatwo to zepsuć jak się oleje. Opcja druga i walenie syfu w siebie niby przyśpieszy proces ale też trzeba trzymać diety i nawalać żelastwem tylko ciut mniej gratis nie wiaodmo jakie skutki po latach :P Moim zdaniem najlepiej się po prostu nie obżerać i ruszać by wyglądać "jako tako".
@Andrzejek13: No nie powiedziałbym, facet wypowiada się z pozycji eksperckiej, promuje tutaj swoją osobę, swoje diety i treningi na których zarabia. Daje innym rady i dla wielu wykopków jest autorytetem zapewne. To nie jest po prostu opisywanie o tym co się obserwuje u siebie.
@stefan8800: Smutno, że Kasahara zrobił przemianę, o której większość wykopków skrycie marzy (i to dużo wcześniej, zanim zaczął się wspomagać), ale wszyscy oczywiście zapomnieli o drodze, jaką musiał przejść od bycia ulańcem, a teraz tylko hejcik i inby
@meshack: No ale cykli nie rozpisuje z tego co wiem. Co do diety i treningów to raczej się na tym zna, sam nie korzystałem ale nie słyszałem żeby ktoś miał jakieś zastrzeżenia.
1. nie nigdy
2. tylko małe dawki, które ludzie biorą za mostek
3. długa lista specyfików których nazwy wpędzają w kompleksy panie z apteki, pełnia naturalności
źródło: comment_1606916234Vbh4XbahjKgNl945dK6cgB.jpg
PobierzMoim zdaniem najlepiej się po prostu nie obżerać i ruszać by wyglądać "jako tako".
@meshack: Nie zauważyłem żeby uważał się za guru od sterydów. Gość pisze o tym co obserwuje u siebie po prostu.
Co do diety i treningów to raczej się na tym zna, sam nie korzystałem ale nie słyszałem żeby ktoś miał jakieś zastrzeżenia.
Nigdy ! Team natural
Teraz nie, ale w przyszłości nie wykluczam
Ile tego trenu? Xd