Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 23
@stefan8800 jednym postem zniszczył swoja siedmioletnia kariere na wykopie, szanowałem go a to zwykły k------z jest. Aż mnie wzdryga jak mysle ze plusowałem jego wpisy..
  • Odpowiedz
@stefan8800: Sam też myślałem by zrobić sobie formę ale normalna zdrowa forma to lata treningów, diety, wyrzeczeń by dobrze wyglądać i łatwo to zepsuć jak się oleje. Opcja druga i walenie syfu w siebie niby przyśpieszy proces ale też trzeba trzymać diety i nawalać żelastwem tylko ciut mniej gratis nie wiaodmo jakie skutki po latach :P
Moim zdaniem najlepiej się po prostu nie obżerać i ruszać by wyglądać "jako tako".
  • Odpowiedz
czyli gościu bije od niecałych 8 miesięcy, przez ten czas zdążył przetestować cała aptekę i jest wykopem guru od sterydów, tak? xD

@meshack: Nie zauważyłem żeby uważał się za guru od sterydów. Gość pisze o tym co obserwuje u siebie po prostu.
  • Odpowiedz
@Andrzejek13: No nie powiedziałbym, facet wypowiada się z pozycji eksperckiej, promuje tutaj swoją osobę, swoje diety i treningi na których zarabia. Daje innym rady i dla wielu wykopków jest autorytetem zapewne. To nie jest po prostu opisywanie o tym co się obserwuje u siebie.
  • Odpowiedz
@stefan8800: Smutno, że Kasahara zrobił przemianę, o której większość wykopków skrycie marzy (i to dużo wcześniej, zanim zaczął się wspomagać), ale wszyscy oczywiście zapomnieli o drodze, jaką musiał przejść od bycia ulańcem, a teraz tylko hejcik i inby
  • Odpowiedz