Aktywne Wpisy
kukold +74
Uporządkujmy fakty:
1. jakiś kacapski komandir stwierdza: Szojgu #!$%@?, wołam 25 tys najemników z czołgami i idziemy na Moskwę
2. Zajmują miasto wielkości wojewódzkiego w Polsce bez jednego wystrzału
3. Jadą dalej, zajmują kolejne duże miasto, są 300 km od Moskwy, zestrzeliwują jakieś śmigłowce bojowe
4. Zaczynają do nich dołączać lokalne oddziały armii rosyjskiej, ludzie na ulicach Rostowa skandują: Wagner, Wagner
5. BIałoruski rząd opozycyjny wzywa do obalenia Łukaszenki bo Rosja nie
1. jakiś kacapski komandir stwierdza: Szojgu #!$%@?, wołam 25 tys najemników z czołgami i idziemy na Moskwę
2. Zajmują miasto wielkości wojewódzkiego w Polsce bez jednego wystrzału
3. Jadą dalej, zajmują kolejne duże miasto, są 300 km od Moskwy, zestrzeliwują jakieś śmigłowce bojowe
4. Zaczynają do nich dołączać lokalne oddziały armii rosyjskiej, ludzie na ulicach Rostowa skandują: Wagner, Wagner
5. BIałoruski rząd opozycyjny wzywa do obalenia Łukaszenki bo Rosja nie

DoktorNauk +13
Prawie dwa lata całkowitego braku wykonywania ćwiczeń umysłowych, żadnych wyzwań intelektualnych, totalny brak motywacji do robienia czegokolwiek angażującego moje szare komórki i jedynie zapychanie swojej głowy i czasu filami z youtube sprawiły, że czuje się kompletnym debilem. Iq chyba mi spadło o jakieś 20 pkt, nawet nie chce mi się wykonywać najprostszych zadać logicznych, nie chce mi się już nawet myśleć o rozwoju intelektualnym, tylko bezmyślne zapychanie głowy łatwo przyswajalną paszą dla

#przegryw
Umiejętności - w internecie możecie się nauczyć tylu rzeczy, że nawet jak mieszkacie na wsi i nie macie dostępu do niczego to znajdzie się coś co nie wymaga fizycznej praktyki
Wykształcenie - jw, formalne już nie jest potrzebne
Pieniądze - relatywnie łatwe do zarobienia w dzisiejszych czasach przy w/w udogodnieniach i odrobinie chęci
Znajomości są mocno przereklamowane, żeby coś od kogoś dostać musisz sam mu
Wykształcenie niepotrzebne, pieniądze łatwe do zarobienia, pochodzenie nie ma znaczenia.
Chyba się kołczów za duzo na oglądałeś.
Problem jest taki ze czasem mozesz sie bardzo starać, a i tak nie wyjdzie i to nie dlatego, ze sie #!$%@?
Jeśli mieszkasz na wsi orbitującej jakąś większą wieś orbitującą małe miasto które w praktyce mogłoby być wsią i z którego do najbliższego małego miasta jest kolejne dziesiątki kilometrów to już tak łatwo nie jest.
Jako informatyk jeszcze nie mam aż tak źle, na razie sobie studiuję, ale już widzę jak ktoś zatrudnia zdalnie osobę bez doświadczenia albo
Musiałbym robić chyba na 1/16 etatu żeby to się dało zrobić.