Jak jesteś #niebieskipasek obiektywnie poniżej 7/10 (wzrost, frejm itd.) to możesz już sobie kupić kwaterę na cmentarzu bo i tak chui bedziesz miał z życia ¯\_(ツ)_/¯
@JestemPrzegrany: Jak #!$%@?, co Ty #!$%@?. Zawsze jest szansa na znalezienie #!$%@? ziomków i wspólne spędzanie czasu. Czy to np na tworzeniu muzyki, czy to na wspólnym piciu piwa w weekend czy też samotne obserwacje astronomiczne. Zycie to nie tylko Julki i Chady i Odpady ;PP
@JestemPrzegrany: Ja osobiście wolałbym być pochowany w jakiejś mogile w zapomnianym lesie niż na cmentarzu bo nie chcę być w żaden sposób upamiętnieniany po śmierci, ja i tak nigdy nie żyłem.
@Jarzyna_M: Wątpię, wtedy masz wszystko podane na tacy i nie da sie tego spyerdolić. Chad może sobie pozwolić na wszystko z taką p0lką, może jej od szmat nawrzucać a ta będzie cieszyć głupi łeb i czekać aż jej zapoda do japy ¯\_(ツ)_/¯
#przegryw #tfwnogf #depresja ##!$%@? #niewychodzimyzprzegrywu #przemysleniazdupy
Mogę się założyć że 90% przegrywow nadal by przegrywała nawet jakby fizycznie byli 10/10, problem leży gdzie indziej
Ale #!$%@?, nie widziałem nigdy w życiu kogoś wysoce atrakcyjnie fizycznego co by przegrywał.