Ogromne archiwum muzyki Trance(i nie tylko) w bezstratnej jakości FLAC
Dowiedziałem się o nim w zasadzie przypadkiem, gościu pod mixem napisał mi o swojej kolekcji FLACów i spytał się czy nie chcę też. Jako, że wymienił kilka (wiele) piosenek, które zostały wypuszczone tylko na winylach, to odpisałem, że chętnie je przyjmę...no i oczom mym ukazało się cudo pełne różnych perełek. Wyszukiwanie może być średnio intuicyjne, ale koniec końców da się odnaleźć co się chce.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Ogromne archiwum muzyki Trance(i nie tylko) w bezstratnej jakości FLAC
Dowiedziałem się o nim w zasadzie przypadkiem, gościu pod mixem napisał mi o swojej kolekcji FLACów i spytał się czy nie chcę też. Jako, że wymienił kilka (wiele) piosenek, które zostały wypuszczone tylko na winylach, to odpisałem, że chętnie je przyjmę...no i oczom mym ukazało się cudo pełne różnych perełek. Wyszukiwanie może być średnio intuicyjne, ale koniec końców da się odnaleźć co się chce.
#muzykaelektroniczna #trance #techno
https://www.wykop.pl/wpis/20739481/do-fanow-sciagania-muzyki-w-jakosci-bezstratnej-za/
Ale jeszcze nie korzystalem xD
( ͡° ʖ̯ ͡°)