Wpis z mikrobloga

@Naavle: Niedaleko mnie w ostatnim czasie otworzyły się z dwie czy trzy knajpy. Byłem w szoku, że ktoś otwiera teraz, ale pewnie to plany sprzed wielu miesięcy i ile można przeciągać.
  • Odpowiedz
@Naavle: jestem zainteresowany śledzeniem Twoich zwłok na cmentarz kiedy już stwierdzisz, że to wszystko nie miało sensu a rząd i tak i tak będzie chciał Twojej porażki
  • Odpowiedz
Wszystkie te argumenty na "nie" (COVID, brak funduszy) byłem w stanie zbagatelizować, ale zupełny brak doświadczenia w gastronomii będzie twoim gwoździem do trumny. Nie chciałbym być złym prorokiem ani też absolutnie nie życzę ci źle, ale z własnego doświadczenia i z tego co widzę (obracałem się trochę w światku gastronomicznym w Polsce i teraz trochę więcej na Islandii - robię jako bouncer) to właśnie jedną z najczęstszych przyczyn niepowodzeń w branży gastro
  • Odpowiedz
@Naavle: Plus bo jestem strasznie ciekaw. Moja działalność prężniej ruszyła podczas covid niż przed aż musiałem znaleźć dodatkowych pracowników. Powodzenia
  • Odpowiedz