Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +151
Zadzwoniłem po milicje bo jakieś patusy zaczęły mi pod oknem na ławce chlać i głośno rozmawiać . Sam nie mam nic przeciwko picia pod chmurką ale na litość boska nie robocie tego pod blokami, bo to wszystko się niesie do mieszkań. Milicjanci dali im jakieś mandaty. Pytacie czemu nie zwróciłem uwagi? Ano nie chce się użerać z ludźmi a może jesscze stwierdza ze mogą pic i kiedyś dostanę cegła w szybę. Nie
Kamenes +15
Wiecie czemu cieszę się, że żyję? Bo jestem po prostu ciekawy świata. Ciekawi mnie, co się stanie na świecie przez najbliższe 50 lat, jak świat, Europa, Polska będą wyglądały w 2070 roku, kto wygra najbliższą Ligę Mistrzów, Mundial, kto wygra najbliższą Eurowizję, kto wygra wybory prezydenckie. Jestem ciekaw, jakie wynalazki ludzkość jeszcze wymyśli, czy uda się odkryć istnienie obcych cywilizacji. Intryguje mnie przyszłość.
#przegryw #przemyslenia
#przegryw #przemyslenia
#janusze
@Nosradamo: Robią to osoby kierujące państwowymi mediami, więc nie dziw się, że janusze będą się utwierdzać w takich poglądach.
Komentarz usunięty przez moderatora
Każdy BEZROBOTNY z wykop czy z reala jakiego znam to ludzie mega leniwi, na garnuszku rodziców, mama posprząta pokój, jedzą przy komputerze, naukę zakończyli po technikum, jedynie gdzie wychodzą to do zabki bo mame nie zgadza się na kupowanie dwóch piw na wieczór. No ale pogadaj, co ty wiesz... depresja niszczy im zycie
Nie idzie ci w życiu bo jesteś leniwy, głupi albo co?
Powiedz Łolaboga jak mi ciężko, mam depresję, litujcie się nade mną!
To taki odpowiednik czapeczki z picrela:
W komentarzach też perełki. No tak, ludzie są leniwi i depresja nie istnieje. Od samego alkoholizmu rodziców jest masa ludzi z depresją bo rzadko kiedy dotyka to jednej sfery życiowej. Ale co tam psychologia, lepiej pasem leczyć. Szkoda strzępić
Komentarz usunięty przez moderatora