Aktywne Wpisy
![Mega_Smieszek](https://wykop.pl/cdn/c0834752/3f9b587a2673756e6d2488a1c26ea248f7b4bbb4529533f06ffaeac6783173c3,q60.jpg)
Do czego to służyło?
![Mega_Smieszek - Do czego to służyło?](https://wykop.pl/cdn/c3201142/d369c1a81deb30cf04057e60b01d53dcda5a1b7f12da1e77a0fd02c9677b1ce6,w150.jpg?author=Mega_Smieszek&auth=07a1cd739db888aa3900b1992d278e8f)
źródło: temp_file7640109638020014911
Pobierz![PorzeczkowySok](https://wykop.pl/cdn/c0834752/558865bd2980364b1886647d2b6fd1ed07f8e8a156332081e2076566b75dd5d8,q60.jpg)
PorzeczkowySok +16
![PorzeczkowySok - partnerem dzisiejszego latania samolotami w WT jest ®Monster Energy ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/c6bba1249b2eeaff91d11c4ca90fee19d196bf52f3a613eb67ffe579ee5a5b2b,w150.jpg)
źródło: IMG_20240526_005424397_HDR
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file7640109638020014911
Pobierzźródło: IMG_20240526_005424397_HDR
PobierzWykop.pl
Ćwiartki trafiają do wędzarni!! 2 godziny poleżą w dymie.
Mix drewna:
•Buczyna
•Olcha
•Śliwka
24h leżały w solance z peklosoli i soli zwykłej w proporcjach 1/2
Nie dodawałem innych przypraw, chciałem w ten sposób zachować oryginalny smak tego mięsa, który uważam za atrakcyjny.
Mam 18 lat i to są moje pierwsze udka wykonane zupełnie samodzielnie!!!!!
Jeszcze nigdy nie miałem okazji podzielić się swoim wyrobem z kimś spoza mojej rodziny. Z tego względu organizuje #rozdajo gotowego złotego udka!! Zdjęcie wstawiam za 2h gdy już skończy się cały proces wedzenia. Wyniki rozdajo jutro godz. 18!
Liczę na to, że znajdzie się osoba chętna spróbowania mojego wynalazku
Pozdrawiam mięsożerców!!!
#wedliniarstwo #bojowkawedliniarska #wyrobydomowe #chwalesie #gotujzwykopem #mieso
źródło: comment_1606666653xxz6yjxGr6QExYAm7v8FTl.jpg
Pobierzhttps://edition.cnn.com/2019/07/08/uk/curry-seagull-trnd/index.html
źródło: comment_1606685754djMjAT98msOucE8UOjAFQ1.jpg
Pobierz@ari9217
@Reezu
Mieso bylo nastrzykiwane. Zdjęć nie dodalem bo padl mi telefon ale jak tylko wroce do domu to wrzucę foty!!
Jeżeli chodzi i mix drewna z doświadczenia polecam:
dąb/czereśnia
Przy pół na pół ładnie się reguluje temperaturę i aromacik przekozak