@CancerLight @Init0 Sprawdza mi dostępność produktów w sklepach i wysyła powiadomienie na discordzie. nic kreatywnego, czego inni by już nie zrobili, ale sam od zera. Są już takie skrypty, ale nie ogarniają polskich sklepów to sam se je ogarnąłem.
Moje wcześniejsze doświadczenia z programowaniem to hello world w c++, więc dlatego jestem dumny :D
@RugFlipper: a to pewnie inaczej, mądrzej to robią to ja mógłbym się w tym nie połapać na takim poziomie. I nie wiem czy to tak łatwo by zadziałało jak każda strona inaczej pisana.
@zibizz1: @CancerLight: tak scraper statusy wypluwa mi na prywatny serwer discorda. jesli o to chodzi bo nie wiem :d
@CancerLight: ważne że robi to co trzeba. Kiedyś na pewnej stronę chciałem się zapisać na kurs i zawsze nie mogłem zdążyć bo nie było stałej godziny ogłoszenia możliwości zapisów na nowe terminy. Zedytowalem więc HTML, dodałem kolejny termin kursu i zapisałem się. O dziwo jako drugi;)
@CancerLight: dzięki ogarne, bo to co zrobiłem to na podstawie 3-4 podstawowych modułów, funkcji czy jak to się tam nazywa. @zibizz1: raz na godzine...?????? to chyba pora wyłączyć XD
Moje wcześniejsze doświadczenia z programowaniem to hello world w c++, więc dlatego jestem dumny :D
@zibizz1: @CancerLight: tak scraper
statusy wypluwa mi na prywatny serwer discorda. jesli o to chodzi bo nie wiem :d
@hlebak: raz na godzinę to nikt nie zauważy
@zibizz1: raz na godzine...?????? to chyba pora wyłączyć XD