Wpis z mikrobloga

Cześć. Poleci ktoś jakiś klan dla nowych/botów żeby się podszkolić, czerpać przyjemność z gry ale nie czytać na czacie żali ze strony dzieciarni na swój "skill" ?
Pzdr.
#wot
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mailand, skill4ltu, stanlox, kamileater(Polak). Popatrz jak grają, dodatkowo jakbyś szukał klanu może przyjmą cię jako maskotkę do jakiegoś lepszego, ja jeszcze jak grałem w klanie to przyjęliśmy nieogara totalnego a po pół roku zrobił się fiolet (czyli bardzo dobry gracz), więc może tobie tez się uda

+ pamiętaj, że niepowodzenia w grze to zawsze twoja wina, nie teamu, matchmakingu czy zielonoswiatkowcow, jak się nauczysz bardzo dobrze grać to na każdej bitwie jesteś
  • Odpowiedz
@MikrometrPiotr: na początek pooglądaj streamy, zobaczysz gdzie jeździć, gdzie nie, jak się zachowywać, na początek będzie ok, tylko nie żadnego multiego tylko jak wyżej chociażby skill4ltu, często mówi dlaczego tu jedzie etc, już samo to dużo Ci da. Wiem po sobie, zaczynałem grę z kolegą ogarniającym grę i miałem od niego dużo gorsze statystyki teraz się to wyrównało bo ja lepiej strzelam a on lepiej gra taktycznie, ja często się
  • Odpowiedz