Aktywne Wpisy

thorgoth +163
Chcecie mieć niedziela wieczur i humor popsuty?
To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się
To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się
źródło: GYj_2rvX0AAfSPI
Pobierz
salvador5000 +4
#prawo #motoryzacja Mirki i Mirabelki płacić czy olać i czekać na rozwój wydarzeń:
źródło: temp_file5087339700757686049
Pobierz

Mam router LTE, który jest połączony z dwoma komputerami kablem. Wsadzałem różne karty sim i wszystkie zamulają. Nie działają wcale albo bardzo bardzo słabo (100 kb/s). Jestem w Warszawie więc na pewno to nie kwestia zasięgu.
W telefonie internet działa mi normalnie, ale jak połączę telefon z komputerem jako hotspot to też jest kicha na obu komputerach.
Jedynie jeden telefon, który mamy, w kombinacji z jedną kartą sim (vviking mobile) podłączony ako hotspot do jednego komputera daje normalny internet. Jakakolwiek zmiana w tej konfiguracji (inna karta sim w tym samym telefonie, inny telefon z tą sama kartą sim, inny komputer ten sam telefon i karta sim), sprawia że internet działaj c-----o.
Nie jestem w stanie tego rozwiązać. Macie może jakieś pomysły?
#komputery #lte #gsm #siecikomputerowe #siecikomorkowe
Telefony czy routery lte też są szybkie i wolne, jedne mają teoretycznie max 100Mbps a inne 600, o ile faktycznie masz router lte
APN sprawdzony. Dwa routery jeden nowy. resetowane do ustawien fabrycznych. A o co chodzi z zablokowanymi pasmami gsm?