Sporo osób się z nami kontaktowało i dopytywało, więc chcemy to troszkę uprościć i publikujemy infografikę jak działa #zmopsowani_style!
Dodatkowo, chcemy się też pochwalić, bo @wykop w końcu zweryfikował nasze konto! (⌐͡■͜ʖ͡■)
Jeżeli chcecie sobie sprawić taki portret swojego zwierzaka, możecie to zrobić na dwa sposoby: 1. wziąć udział w naszym # rozdajo - link: https://www.wykop.pl/wpis/53800069/czesc-mircy-chcemy-sie-z-wami-przywitac-muzeum-szt/ 2. zamówić swój obraz ze specjalną zniżką 15% dla Mireczków i Mirabelek, kontaktując się z nami w prywatnej wiadomości tutaj, na Facebooku bądź Instagramie!
A dla tych, którzy już wzięli udział w naszym rozdajo informujemy, że macie możliwość zwiększenia swoich szans, bo jak zaplusujecie również ten wpis, to zwiększycie swoje szanse na wygraną dwukrotnie! ( ͡°͜ʖ͡°)
I to tyle od nas, dziękujemy za miłe przywitanie i za wszystkie wysłane do nas wiadomości.
@Mzil: rozumiem Twoją decyzję - do kolejnych wpisów już nie będziemy Cię wołać :) Chyba, że okaże się, że wygrałeś rozdajo, to wtedy sobie pozwolimy, okej? (ʘ‿ʘ)
@Prusti: musisz być bardzo miłym i sympatycznym człowiekiem, skoro lubisz się p-----------ć do ludzi za to na co chcą wydawać kasę.
Jeśli komuś sprawia frajdę że ma smieszny obraz ze zwierzątkiem które lubi to co ci przeszkadza że za to płaci? Kasę można wydawać tylko na jedzenie, bo inaczej jest debilem?
@Nodd: Zdecydowanie to wygląda jakby ktoś próbował się przejechać na fejmie obrazów @kot_kustosz nie wkładając w to krzty wysiłku, robiąc cyfrowe szopki na szablonach. Gardzę takimi cwaniakami.
@themindcrusherHS: właściwie to ani @kot_kustosz ani @Zmopsowani nie są jakimiś pionierami, bo na FB już jakiś czas temu widziałem konkurencję spoza PL i działa ona od ładnych paru lat (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Zmopsowani: Państwo chyba proszą się o pozew o zniesławienie. Proszę natychmiast usunąć kłamliwą informację jakobym realizowała fotoobrazy, jest to zupełną nieprawdą. Moje obrazy są malowane od podstaw farbami przeze mnie. Nie obchodzi mnie Państwa twórczość, natomiast jeśli dalej będą Państwo zakłamywać i pomawiać, że moje obrazy nie są malowane, to spotkamy się w sądzie. Od początku mojej działalności funkcjonuję jako malarka i nie dam sobie wmówić, że jest inaczej.
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
Sporo osób się z nami kontaktowało i dopytywało, więc chcemy to troszkę uprościć i publikujemy infografikę jak działa #zmopsowani_style!
Dodatkowo, chcemy się też pochwalić, bo @wykop w końcu zweryfikował nasze konto! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jeżeli chcecie sobie sprawić taki portret swojego zwierzaka, możecie to zrobić na dwa sposoby:
1. wziąć udział w naszym # rozdajo - link: https://www.wykop.pl/wpis/53800069/czesc-mircy-chcemy-sie-z-wami-przywitac-muzeum-szt/
2. zamówić swój obraz ze specjalną zniżką 15% dla Mireczków i Mirabelek, kontaktując się z nami w prywatnej wiadomości tutaj, na Facebooku bądź Instagramie!
A dla tych, którzy już wzięli udział w naszym rozdajo informujemy, że macie możliwość zwiększenia swoich szans, bo jak zaplusujecie również ten wpis, to zwiększycie swoje szanse na wygraną dwukrotnie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to tyle od nas, dziękujemy za miłe przywitanie i za wszystkie wysłane do nas wiadomości.
#zmopsowani
@Zmopsowani: ale miałem wtf myślałem że to jakaś akcja o osobach korzystających z pomocy społecznej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli komuś sprawia frajdę że ma smieszny obraz ze zwierzątkiem które lubi to co ci przeszkadza że za to płaci? Kasę można wydawać tylko na jedzenie, bo inaczej jest debilem?
Komentarz usunięty przez autora
@Zmopsowani: Więc w dobrym tonie byłoby się nie wbijać tu z buciorami i nachalną reklamą realizacji z półproduktów.