Wpis z mikrobloga

#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #youtube ##!$%@?
Jest taki gosc Wim Hof, co robi cwiczenia oddychania i potem wchodzi w szortach na mont everest, byl u Joe Rogana, tutaj jego kanal na yt, w ktorym pokazuje jak zaczac cwiczyc oddychac i robic pomoki, najsmieszniejsze sa komentarze, instant banan na mordzie xD
k.....l - #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #youtube ##!$%@? 
Jest taki gosc Wim Ho...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mr_Sawyer: jeśli nie masz jakiś chorób współistniejących to w najgorszym przypadku stracisz przytomność, oganizm podejmie normalną funkcję i ockniesz się. no chyba, że przywalisz czaszką o krawężnik
  • Odpowiedz
@Mr_Sawyer: Jak wejdziesz na kanal sa przciwwskazania - czyli nie robi tego przy wodzie, jadac samochoden itp. Tylko siadzac lub lezac w lozku + nie zmuszac sie jak sie czuje duzy dyskomfort, ale pytanie dobre
  • Odpowiedz
@karygodnykartofel: facet jest niesamowity. O ile pamiętam, to chciał się poddać różnym badaniom medycznym, żeby wspomóc naukę i medycynę, ale żaden z koncernów farmaceutycznych jakoś nie był zainteresowany. Ciekawe czemu?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@OSH1980: były badania i nie tylko na nim ale też na jego uczniach, wyniki były pozytywne i pokazały że potrafi "sterować" system autoimmunologicznym.
  • Odpowiedz
@karygodnykartofel: dwa tygodnie + zimne prysznice.
Lepsza jakość snu,zimne prysznice juz mi nie straszne i jakoś mi się przyjemniej oddycha.
Czytam książkę "co nas nie zabije" i zacząłem traktować zimno jako mojego nowego kolegę, a nie odwiecznego wroga :)
+ morsowanie co tydzień
  • Odpowiedz